Aparte eerste beelden 'Solo: A Star Wars Story'

Aparte eerste beelden 'Solo: A Star Wars Story'

Ontmoet de nieuwe Han Solo!

Morgen krijgen we de eerste echte trailer van Solo: A Star Wars Story te zien, maar vandaag is er al een Super Bowl spot. De vijfenveertig seconden durende video bevat de allereerste beelden van de nieuwe Star Wars-film, die geschreven is door Lawrence Kasdan en zijn zoon Jon. Het is een film die draait om de avonturen van Han Solo, voor de gebeurtenissen in de oorspronkelijke trilogie.

De spot die hieronder te zien is, geeft een aparte indruk van wat we mogen verwachten. Ogenschijnlijk wordt het een vrij duistere film en er zit ook geen humor in de beelden. Of dat ook in de uiteindelijke film zo zal zijn, weten we niet, maar het is wel anders dan we gewend zijn. Zonder verder omhaal hieronder de Super Bowl-spot.


Solo is grotendeels geregisseerd door Ron Howard, die het roer overnam van Phil Lord en Chris Miller. Zij werden tijdens de opnames ontslagen, waarop Howard de opdracht kreeg de boel af te maken. Hij zou tachtig procent van de film opnieuw opgenomen hebben en naar het schijnt heeft het daardoor ook zo lang geduurd voordat we deze eerste beelden te zien kregen.

De Star Wars-film zal draaien om de vroege jaren van Han Solo. Hij wordt gespeeld door Alden Ehrenreich, de opvolger van Harrison Ford in de rol. We zien onder meer hoe hij een smokkelaar geworden is en dat doet onder leiding van mentorfiguur Beckett (Woody Harrelson). Ook zien we hoe hij Chewbacca (Joonas Suotamo) en Lando Calrissian (Donald Glover) ontmoet heeft. En we krijgen de befaamde Kessel Run te zien.

Solo: A Star Wars Story is vanaf 24 mei in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair