Ass-Blasters en Graboids in trailer 'Tremors: A Cold Day In Hell'!

Ass-Blasters en Graboids in trailer 'Tremors: A Cold Day In Hell'!

Must-see pulp :).

Na Tremors (1990), Tremors 2: Aftershocks (1996), Tremors 3: Back to Perfection (2001), Tremors 4: The Legend Begins (2004) en Tremors 5: Bloodlines (2015) kunnen de fans uitkijken naar het zesde deel in de reeks: Tremors: A Cold Day in Hell.

Universal Pictures Home Entertainment heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de direct-to-video uitgave die later dit jaar verschijnt. Michael Gross en Jamie Kennedy zijn weer te zien als Burt Gummer en Travis Welker en nieuwe rollen zijn weggelegd voor de veelzeggende namen Tanya van Graan, Rob van Vuuren en Greg Kriek.


In A Cold Day In Hell gaan Burt Gummer en zijn zoon Travis Welker naar Canada waar de gigantische wormen hebben toegeslagen. Een nieuw gevecht met Graboids en Ass-Blasters is geboren. Ze komen er ook achter dat de Graboids in het geheim worden bewapend. Voor Gummer dit kan aantonen moet hij eerst zien te overleven; door een infectie met Graboids-gif heeft hij nog zo'n 48 uur te leven.

De regie lag weer in handen van Tremors 5-regisseur Don Michael Paul en A Cold Day in Hell verschijnt op 1 mei 2018 op schijf. Hieronder zie je de cover van de Blu-ray uitgave.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair