Eerste poster 'Venom', morgen de trailer!

Eerste poster 'Venom', morgen de trailer!

Sony komt nu al met een duistere eerste poster.

Wellicht iets eerder dan verwacht, komt Sony Pictures morgen al met de eerste trailer voor Venom, de eerste film van het Spider-Man loze Spider-universum. Daarin speelt acteur Tom Hardy de hoofdrol van Eddie Brock, de man die door een buitenaards wezen geïnfecteerd wordt en superkrachten krijgt. Vandaag is er al een mooie poster voor de film vrijgegeven/

Een synopsis hebben we helaas nog niet van Venom, dat overigens geregisseerd is door Ruben Fleischer. Het script is geschreven door Scott Rosenberg en Jeff Pinkner en zij baseerden zich op de verhalen waarin Venom een deal sluit met Spider-Man en New York verlaat. Daarna vertrekt hij naar San Francisco, waar hij het op moet nemen tegen diverse andere buitenaardse wezens. Of dat ook het daadwerkelijke verhaal wordt is niet zeker en ook over een eventuele verschijning van Peter Parker of Spider-Man zelf zijn we ook nog niet helemaal zeker.

Duidelijk is wel dat Venom niet verbonden is aan het MCU en dat Tom Hollands Spider-Man toebehoort aan Marvel. Toch schijnt er een kleine cameo voor Holland in de film te zitten als Peter Parker. Zeker is zijn verschijning zoals gezegd nog niet; wel weten we dat naast Hardy ook Riz Ahmed, Jenny Slate en Michelle Williams te zien zijn.

Hieronder de poster. De release van de film vindt in oktober plaats.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair