Jessica Biel begint bewust vroeg met seksuele voorlichting aan tweejarig zoontje

Jessica Biel begint bewust vroeg met seksuele voorlichting aan tweejarig zoontje

Het kan schijnbaar niet vroeg genoeg beginnen.

Actrice Jessica Biel en haar man Justin Timberlake beginnen vroeg met de seksuele voorlichting aan hun tweejarig zoontje Silas. Tijdens een conferentie sprak Biel over het onderwerp en waarom zij de bloemetjes en de bijtjes nu al bespreekt met haar zoontje.

"We gebruiken technische termen. We douchen samen en wijzen dan bij elkaar aan waar onze lichamen verschillen van elkaar", vertelt Biel in haar toespraak. Biel wil dat haar zoontje al op jonge leeftijd comfortabel wordt met zijn lichaam en zijn lichaam ook leert te begrijpen.

"We praten er gewoon over met elkaar. Ik weet dat hij nog erg jong is, maar ik geloof oprecht dat er dan later geen schaamte meer is als je er zo vroeg bij bent", legt Biel uit aan het publiek. Biel wil dus meegeven aan haar kindje dat hij zich nergens voor hoeft te schamen.

Biel vervolgt haar boodschap: "Ik ben geen type die zegt dat hij zijn intieme delen moet verbergen. Het is juist iets moois. Jij hebt iets en ik heb iets anders. We moeten onszelf en elkaar leren respecteren". Spelenderwijs hoopt Biel samen met haar man deze kennis dus bij te brengen aan Silas.



NieuwsFilm

meest populair