Algemeen

Paramount maakt biopic over rapper Gucci Mane

De rapper wordt gezien als de grondlegger van de razend populaire 'trap'-muziek.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Zilko Tarici om 21:08 in Algemeen
Paramount Pictures en Imagine Entertainment werken momenteel samen aan een geplande biopic over Gucci Mane, de rapper die wordt gezien als grondlegger van de razend populaire 'trap'-muziek.

Gucci Mane is een artiest uit de Amerikaanse stad Atlanta en wordt gezien als de pioneer van het Zuiderse muzikale sub-genre dat 'trap' wordt genoemd wegens het feit dat de raps voornamelijk gaan over het verkopen van drugs in de arme buurten (ofwel 'traps') van Amerika. Mane werd geboren in bittere armoede als Radric Delantic Davis in Alabama en begon in zijn tienerjaren drugs te verkopen en om te gaan met straatbendes. Een lange gevangenisstraf leidde er uiteindelijk toe dat hij zich begon te storten op muziek. Hij maakte zijn debuut in 2005 met het album Trap House.

Paramount heeft de filmrechten van Mane's leven weten te bemachtigen, alsmede de rechten op zijn autobiografie. Brian Grazer en Erica Higgins zullen produceren. Mane, Todd Moskowitz en Erica Huggins zullen daarbij dienst doen als uitvoerend producenten.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Djipko

Avatar

ochjee....

Ed Crane

Avatar

Waarom zou je dat nou willen?

Master Of Films

Avatar

ThomasOMalley "Wie...?"

Nou je weet wel Gucci Mane, die dus.

Sunspot

Avatar

Ook nooit van deze gast gehoord.

KekeBaas

Avatar

Best rapper alive.

Sunspot

Avatar

Best rapper alive is toch wel Bizzy Bone voor mij

nieuwslaatste nieuws

meest populair