Algemeen

George Lucas droeg bij aan 'Solo: A Star Wars Story'

Een heel klein, nog niet onthuld detail.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 11:10 in Algemeen
Interessant nieuws over Solo: A Star Wars Story. Niet alleen werkte regisseur Ron Howard aan de productie, ook blijkt George Lucas een beetje meegeholpen te hebben. Dat vertelde Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy in een special van Entertainment Weekly over de spin-off.

"[Georg]e was van plan om gewoon even langs te komen en hallo te zeggen, maar bleef vijf uur," aldus Kennedy. "Er zit zelfs een klein moment in een scène waarop - en ik kan je helaas niet vertellen wat het is - maar in de millennium Falcon, toen zei George van: Han zou dit niet doen. Het is eigenlijk best een grappig stukje en daar moeten mensen vast om lachen. En Ron stond toevallig bij de monitor en niet bij de Falcon en vond het een geweldig idee, waarop hij naar binnen rende en iedereen vertelde wat George wilde. Dus dat was behoorlijk cool. Ik denk dat George daar een goed gevoel bij heeft. Hij kon de personages weer zien, en hij zag er comfortabel uit, vooral met Ron daar en dat was leuk voor hem."

Dus: ondanks dat de bijdrage van Lucas, bedenker van de franchise, miniem is, zal zijn invloed toch op de een of andere manier te zien zijn. Vanaf 24 mei in de bioscoop.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

O dan komt alles toch nog goed.........

Master Of Films

Avatar

Nou zeker, Robbepost. Zo kan onze internet bubbel Artificialis ook weer gerust slapen. Een bijdrage van Lucas, hoe klein dan ook, is toch een natte droom, vinden jullie niet.

MARB-LES

Avatar

Jaja volgende film: Star Wars outcast: a Jarjar Story.

Sunspot

Avatar

Begrijpelijk dat je als regisseur toch altijd wel goed luistert naar de bedenker van de hele franchise.

Of je het ook doet als regisseur is een andere, maar luisteren doe je wel.

Artificialis

Avatar

Master of Films "Een bijdrage van Lucas, hoe klein dan ook, is toch een natte droom"

Deze bijdrage is té klein om opgewonden van te raken.

Master Of Films

Avatar

Heel gezellig dat Artificialis zo spontaan reageert. :)

nieuwslaatste nieuws

meest populair