Video

Merkwaardige trailer 'Baba Yega'

Gabbers, maar dan anders.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:35 in Video
Kinepolis Film Distribution heeft de trailer verspreid voor de film Baba Yega The Movie, welke zich richt op de Belgische dansgroep Baba Yega. Deze anonieme dansformatie won in 2016 Belgium's Got Talent en krijgen nu dus hun eigen film.

Er staan schokkende zaken te gebeuren in de film. Eén van de vijf Baba's verdwijnt namelijk van de aardbodem en zijn vrienden willen hem uiteraard terug. De uiterst gevaarlijke Cordelia Zen speelt daarbij waarschijnlijk een rol. Ze wil alle kinderen van hun spontaniteit en levensvreugde bestelen. De Baba's moeten eerst compleet zien te raken. Een behoorlijke onderneming.


In de familiefilm / komedie Baba Yega The Movie, waarin dans uiteraard een belangrijke rol speelt, zijn er ook rollen voor Barbara Sarafian, Rik Verheye, Tom Audenaert, Joke Devynck, Ludo Hoogmartens, Stefaan Degand en Sam Louwyck en vanaf 28 maart moet de film in de Vlaamse bioscoopzalen te zien zijn.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Speedster

Avatar

Waar wordt het geld toch aan verspild in België... En dan maar janken dat er minder mensen naar Vlaamse films gaan kijken. Hoe zou het toch komen...

horizon

Avatar

Soundtrack is afkomstig uit Nederland. :)

benjamin

Avatar

De volgende Vlaamse filmtopper is dus weer op komst zo te zien...

kvr007

Avatar

Ik ben zelf van België en ik schaam mij diep dat dit soort films worden gemaakt... Versta me niet verkeerd voor de kinderen is dit leuk, maar ocharme de ouders die hier mee naartoe moeten gaan. Net zoals de Buurtpolitie, dankzij de kinderen scoort die enorm goed, maar als je als volwassenen naar die film kijkt dan maak je iemand dood na vijf minuten xD. Er worden hier teveel films gemaakt die op niets trekken, Patser is een zeer goede film. Net zoals De Premier enzo, maar films zoals dit verpesten het.

Shifty777

Avatar

Ach, in Nederland maken we nog meer rotzooi. Toscaanse Bruiloft, Verliefd op Ibiza en allemaal dat soort zooi. En als het geen soapachtige commerciële klucht is, dan is het haast enkel pretentieuze arty-farty shit. Een grijs gebied lijkt er in ons land haast niet te bestaan. In België heb ik de afgelopen jaren nog wel eens zinvolle films gemaakt zien worden die tussen beide categorieën in wist te vallen.

Master Of Films

Avatar

Geweldige films maken ze toch daar in België. :)

RoberPaulsen

Avatar

@kvr007: Wat Shifty zegt, in Nederland kunnen we er ook wat van. Films als Rundskop zijn toch echt toppers.

nieuwslaatste nieuws

meest populair