Video

Bekijk nu de officiële trailer voor de Netflix-remake van 'Benji'

De straathond is terug!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 10:15 in Video
Netflix heeft de eerste officiële trailer voor Benji online gezet, en je kunt hem nu hieronder bekijken. Benji is de nieuwe remake van Benji uit 1974, de beroemde familiefilm over een zwerfhond die stiekem gevoed wordt door en bevriend raakt met de kinderen van de Chapman familie en hen redt als zij ontvoerd worden.Na Benji volgde er in 1977 For the Love of Benji. Regisseur Joe Camp maakte daarna nog een aantal televisiefilms over Benji in de jaren zeventig en tachtig, waaronder Benji's Very Own Christmas Story, Oh Heavenly Dog, Benji At Work, Benji Takes a Dive at Marineland, Benji, Zax & The Alien Prince, Benji the Hunted en tenslotte enkele decennia later in 2004 Benji: Off the Leash.

De nieuwe Benji wordt door Brandon Camp geregisseerd, de zoon van Joe Camp. In deze update komen de kinderen uit New Orleans in plaats van uit Texas.

Benji was oorspronkelijk een film die Camp aan geen enkele studio kon verkopen, waardoor hij een eigen bedrijf moest beginnen om de film te distribueren. Waarmee hij de op twee na meest succesvolle films van het jaar in handen had, en dus die hele reeks begon te maken.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Paulusie

Avatar

Sorry, maar ik vind de trailer echt wel een beetje leuk

benjamin

Avatar

Nu al de beste filmtitel van het jaar uiteraard.

nooffencetaken

Avatar

Wat jij zegt Benjamin. Laat alle blockbusters maar de tering krijgen. Benji is de bom. Vroeger als klein mannetje duizend keer gekeken.

Master Of Films

Avatar

Oh gut nee toch. Kan ik weer een zooitje zakdoekjes, veel drankflessen en kilo's ijs emmers gaan halen. Het weerbericht moet ik in de gaten houden.Na het vertonen van deze film, moet het flink gaan regenen. Dan ga ik snel naar buiten, want in de regen kan niemand mij zien huilen.

nooffencetaken

Avatar

Wat je zegt Master of Films.
Ik zie een The Shawshank Redemption scene voor me. Jankend in de regen en het gevoel van vrijheid. Na jarenlang sterk zijn ben ik eindelijk los.

Master Of Films

Avatar

Benji is eigenlijk een verkapte vorm van mensen mishandeling. Zulke films laten zelfs vrolijke mensen teveel huilen. Daar ga je zout balans in je lichaam helemaal naar de knopen.

Dirk Diggler

Avatar

Tranentrekker Benji kan nog wat leren van Old Yeller, dat was pas zielig... dat schot :-(

KeesjeNL

Avatar

Benji the Hunted (laatste film met hondje 'Higgins') kreeg je héél vroeger gratis bij de AH als je genoeg bonnetjes had. Op videoband natuurlijk, helemaal stuk gekeken als kind.

nieuwslaatste nieuws