Bekijk nu de officiële trailer voor de Netflix-remake van 'Benji'

Bekijk nu de officiële trailer voor de Netflix-remake van 'Benji'

De straathond is terug!

Netflix heeft de eerste officiële trailer voor Benji online gezet, en je kunt hem nu hieronder bekijken. Benji is de nieuwe remake van Benji uit 1974, de beroemde familiefilm over een zwerfhond die stiekem gevoed wordt door en bevriend raakt met de kinderen van de Chapman familie en hen redt als zij ontvoerd worden.



Na Benji volgde er in 1977 For the Love of Benji. Regisseur Joe Camp maakte daarna nog een aantal televisiefilms over Benji in de jaren zeventig en tachtig, waaronder Benji's Very Own Christmas Story, Oh Heavenly Dog, Benji At Work, Benji Takes a Dive at Marineland, Benji, Zax & The Alien Prince, Benji the Hunted en tenslotte enkele decennia later in 2004 Benji: Off the Leash.

De nieuwe Benji wordt door Brandon Camp geregisseerd, de zoon van Joe Camp. In deze update komen de kinderen uit New Orleans in plaats van uit Texas.

Benji was oorspronkelijk een film die Camp aan geen enkele studio kon verkopen, waardoor hij een eigen bedrijf moest beginnen om de film te distribueren. Waarmee hij de op twee na meest succesvolle films van het jaar in handen had, en dus die hele reeks begon te maken.

NieuwsFilm

meest populair