Enorme vliegende wolf en dino-krokodil in trailer 'Rampage'

Enorme vliegende wolf en dino-krokodil in trailer 'Rampage'

BOOM!!! The Rock vs grote megamonsters!

Een enorme witte gorilla, een waanzinnige vliegende wolf, een joekel van een dino-krokodil en de losgeslagen spierbundel Dwayne Johnson. Je zie ze alle vier in de grootse gameverfilming Rampage van San Andreas-regisseur Brad Peyton. Warner Bros. trakteert ons op een nieuwe trailer vol nieuwe flitsende beelden van de monsters.

Uiteraard draait de film enkel om de bovengenoemde monsters en The Rock, maar als je goed kijkt dan zie je tussen het visuele geweld ook rollen van acteurs als Naomie Harris, Malin Åkerman en Jeffrey Dean Morgan. Vanaf 19 april draait Rampage in de Nederlandse bioscoopzalen. Niet geheel onverwacht ook in 3D.


In Rampage ontmoeten we de heroïsche primatoloog Davis Okoye wiens beste vriend een zeldzame albino silverback gorilla is met de naam George. Maar wanneer een experimenteel serum verkeerd uitpakt beginnen George en andere wezens enorm te groeien. Ze gaan er vervolgens op uit om alles om hen heen te verwoesten. Okoye gaat er samen met een genetische wetenschapper achteraan om hen te stoppen en George te redden.

NieuwsFilm

meest populair