Video

Enorme vliegende wolf en dino-krokodil in trailer 'Rampage'

BOOM!!! The Rock vs grote megamonsters!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 07:54 in Video
Een enorme witte gorilla, een waanzinnige vliegende wolf, een joekel van een dino-krokodil en de losgeslagen spierbundel Dwayne Johnson. Je zie ze alle vier in de grootse gameverfilming Rampage van San Andreas-regisseur Brad Peyton. Warner Bros. trakteert ons op een nieuwe trailer vol nieuwe flitsende beelden van de monsters.

Uiteraard draait de film enkel om de bovengenoemde monsters en The Rock, maar als je goed kijkt dan zie je tussen het visuele geweld ook rollen van acteurs als Naomie Harris, Malin Åkerman en Jeffrey Dean Morgan. Vanaf 19 april draait Rampage in de Nederlandse bioscoopzalen. Niet geheel onverwacht ook in 3D.


In Rampage ontmoeten we de heroïsche primatoloog Davis Okoye wiens beste vriend een zeldzame albino silverback gorilla is met de naam George. Maar wanneer een experimenteel serum verkeerd uitpakt beginnen George en andere wezens enorm te groeien. Ze gaan er vervolgens op uit om alles om hen heen te verwoesten. Okoye gaat er samen met een genetische wetenschapper achteraan om hen te stoppen en George te redden.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Uiteraard dwayne en george vs. Wolfie en Croky.

Lekker languit op de bank, op een ........ in het najaar.

Mav Damian

Avatar

Niet de film waar ik direct naar uitkijk dit jaar. Ook geven ze hier wat weg.

Master Of Films

Avatar

Je hoeft enkel maar de titel te veranderen in Transformers en je hebt een Transformers: Dark of the Moon. Maar Master of Films er zitten geen Transformers in Rampage. Ja en er zaten ook geen Transformers in een Transformers film. Want het draait allemaal om dezelfde principe. Menselijke connectie. Daarom zie je echte mensen in een wereld gecreëerd uit een computer. Net zoals Valentijnsdag is dat een facade. Het heeft geen diepgang & geen emotie. Voor die onzin moet je dus bij Fiftys Shades wezen. Maar wat zou mofo83 hiervan denken. :P

Robbepost "Uiteraard dwayne en george vs. Wolfie en Croky."
En bedankt voor de spoilers van deze ingewikkelde plot.
Ga je dan ook een Youtube "Ending Explainded Spoilers Ahead" filmpje maken.

Xenolicker

Avatar

George voor de Oscar!

MARB-LES

Avatar

Planet of the Apes meets King Kong en Transformers dark of the moon, pffffff verzin is wat orgineels.

Xenolicker

Avatar

^ Ik zat net te denken: Het enige wat we nog missen nu, is een karper met een zonnebril op...

Robbepost

Avatar

Als jij dat graag wil MOFje dan doe ik dat!

Zou wel gaaf zijn als Croky en Wolfie winnen! En dat in Rampage 2, V. Diesel (als jongere broer van the Rock) wraak gaat nemen. En uiteraard is er dan als eindbaas een enorme karper (zonnebril vind ik wat ongeloofwaardig) die in deel 1 heeft liggen slapen!

Master Of Films

Avatar

Heel graag Robbepost, want ik snap nog niks van het einde. Kijk films van Nicolas Winding Refn zijn dankzij hun simpele plot zo eenvoudig te volgen dat zelfs Sesamstraat te moeilijk wordt voor millennials.

Neem dan de films van artsy fartsy Brad Peyton. Om zijn orginele films, waaronder de orginele Rampage, te kunnen begrijpen moet je blijkbaar een masteropleiding volgen op een universiteit (zeg ergens in Twente of zo). Het plot alleen al van Rampage is niet eens te volgen zonder gestudeerd te hebben. Ik praat over een echte studie, geen LOI.

Voorbeeldje:
Een experimenteel serum pakt verkeerd uit. Dat is toch niet te begrijpen. We praten niet over e.o.a. paracetamolletje of een vigra snoepje. Nee, een experimenteel serum, Ik herhaal een experimenteel serum.

En dan gebruikt Peyton ook nog eens een zeldzame albino silverback gorilla ipv Ryan Gosling of een eend. Over eenden gesproken. Weet zeker dat Alfred J. Kwak de rol van zijn leven gehad als hij was gecast voor George. Goed voor zijn carrière.

Hoe dan ook. Niet geschikt voor een brakke zondag. Ik moet scherp zijn en mijn geest moet helder zijn wil ik alle dialogen die uit de mond van Candy Ass komt nog kunnen begrijpen.

P.s. kan iemand mij ook uitleggen hoe het nou zat met die karper en zijn zonnebril.

Moviemagic

Avatar

Leuk een witte King Kong. Dit zou zo een Syfy-channel film kunnen zijn.

Xenolicker

Avatar

MOF - een karper zet altijd zijn - bij voorkeur roze - bril op wanneer 'ie boven water komt, om het contrast tussen de serene onderwaterwereld en de chaotische bovenwaterwereld niet te groot te laten zijn.

Master Of Films

Avatar

^Ah duidelijk.
Tussen haakjes Xenolicker, je ziet er nogal witjes uit.

Robbepost

Avatar

Mooie profiefoto Xenolikker! Gaaf hoor die albino uit War of the apes!

Xenolicker

Avatar

Robbepost - rustig aan, George is nogal gevoelig. Maak 'm niet kwaad...

Robbepost

Avatar

Hij is een maatje van de goedaardige charismatische candy-ass dus daar maak ik me niet zo druk om :)

Dirk Diggler

Avatar

Haha Hollywood reactie op de Sharknado films?

Xenolicker

Avatar

Dirk Diggler - nee, ik denk het niet; dit wordt volgens mij een 'King Kong-film' met als extra's een witte King Kong, een vliegende wolf, een gigantische krokodil, en veel humor!

Ang3l

Avatar

Mensen, dit is toch gewoon een game verfilming? :D
Wat zitten we nou te zeuren over planet of the apes en transformers etc.... dit is de verfilming van het spelletje RAMPAGE :D

nieuwslaatste nieuws