Video

'Batman Ninja' trailer: nu ook in het Engels!

De Japanse 'Batman'-animatiefilm heeft Engelse stemmen gekregen voor de westerse markt.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 09:12 in Video
Bekijk hieronder de trailer voor Batman Ninja, nu in het Engels nagesynchroniseerd voor de Amerikaanse/westerse markt.

De van oorsprong Japanse animatiefilm, waarin onder andere Batman en de Joker veranderd worden in samoerai en ninja's in feodaal Japan, heeft nu de stemmen van onder andere Robert Craig Smith als Batman en Tony Hale (bekend van o.a. Arrested Development) als de Joker.Batman en een heleboel vrienden en vijanden (inclusief Catwoman, Harley Quinn en Alfred) reizen tegen wil en dank door tijd en ruimte naar de late middeleeuwen van Japan, de Sengoku-periode om precies te zijn (mid 15e tot begin 17de eeuw). In die tijd regeerde de keizer officieel over Japan, maar lag de eigenlijke macht bij lokale krijgsheren, die bijna deze hele periode kleine oorlogen met elkaar voeren. De Joker slaagt er al snel in om ergens de macht te grijpen en zo'n krijgsheer te worden, die dorpen aan zich probeert te onderwerpen. Batman wordt de samoerai en de ninja die zo'n dorp tegen de schurk gaat beschermen.

Vanaf 3 april zal de film op VOD-platforms verschijnen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Mjah...niet echt fan hiervan. Roger Craig Smith is echter geen onbekende. Hij heeft Batman eerder ingesproken in Arkham Origins. Verbaasd me aan de ene kant wel dat ze Troy Baker niet hebben gevraagd om zijn rol als de Joker van Arkham Origins te reprisen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair