Algemeen

Toffe motion posters 'Ready Player One'

Spielberg brengt ons bijna een episch nieuw avontuur.

door Jim Pedd om 09:07 in Algemeen
Warner Bros. gaf gisteren nog een poster vol easter eggs vrij voor Steven Spielbergs Ready Player One. Vandaag zijn er vijf motion posters, één voor elk van de leden van de High Five, die allen proberen het centrale mysterie in de boekverfilming op te lossen.

Mooi aan de posters is dat we telkens op elk beeld twee personages zien. We zien de echte personen, maar ook hun avatar, dus de manier waarop ze in de OASIS te zien zijn. Overigens krijgt de groep de naam High Five, omdat het de eerste vijf spelers zijn die het eerste mysterie weten op te lossen en daarmee kanshebbers zijn om de grote prijs van wijlen James Haliday - oprichter van de OASIS - te winnen.

De groep bestaat uit hoofdpersoon Parzival (Tye Sheridan), Art3mis (Olivia Cooke), Aech (Lena Waithe), Daito (Win Morisaki) en Shoto (Philip Zhao). Vanaf 29 maart is de langverwachte verfilming van het gelijknamige boek van Ernest Cline in de bioscoop te zien.


8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Ik weet niet zo goed wat ik hiervan moet denken. Het is alweer de zoveelste film met de jaren 80 nostalgie er dik bovenop en ik ben nou niet helemaal kapot van de grote hoeveelheid CGI. Heeft iemand hier het boek gelezen en is het verhaal echt zo goed als ze beweren?

Desalniettemin, het is wel Spielberg en regisseren kan hij nog steeds als één van de besten.

Jim

Avatar

@Steve-O: Ik heb 't boek wel gelezen. Erg amusant, niet hoogdravend. Maar ik vond 'm best verfrissend

hettar

Avatar

Boek was vermakelijk, maar als je om alle nostalgie en VR heenkijkt is het een simplistisch cliche jongensheld verhaal. De Otherland boeken zijn eigenlijk hetzelfde idee maar een stuk interessanter (zou ook verfilmd worden ooit?)

dondeestagb

Avatar

@ Steve-O Ik vond het boek top, waardoor ik erg uitkijk naar deze film. Ik vind de sfeer van de trailer/poster ook passen bij het boek.
@hettar thanks voor de tip

Jaws

Avatar

Trailer zie er geweldig uit. Echt een imax film. Spielberg op zijn best.

ThomasOMalley

Avatar

Ik was ook redelijk tevreden over het boek, maar niet over het uitgebrachte materiaal van de film.

dondeestagb

Avatar

Die trailer van vandaag (let je op filmtotaal) laat wel weer een hoop gedoe zien dat niet in het boek gebeurd

benjamin

Avatar

Nieuwe trailer:

NieuwsFilm

meest populair