Kyrie Irving en Shaquille O'neal in trailer basketbalkomedie 'Uncle Drew'

Kyrie Irving en Shaquille O'neal in trailer basketbalkomedie 'Uncle Drew'

De basketballers spelen oude mannen die nog eenmaal gaan basketballen, om te winnen!

Bekijk hieronder de eerste trailer voor Uncle Drew, een film over de gelijknamige fictieve basketballegende. De film is gebaseerd op een webserie die gesponsord werd door Pepsi.

NBA All-Star Kyrie Irving speelt de oude Uncle Drew, onder een laag make-up met wit haar en baard. Zijn team bestaat onder andere uit basketballegendes Shaquille O'Neal, Reggie Miller, Chris Webber en Nate Robinson, ook allemaal geschminkt als oude mannen.



Dax heeft al zijn spaargeld gebruikt om zijn team mee te mogen laten doen in het Rucker Classic straatbasketbal toernoei in Harlem, New York. Dan maakt hij een serie onfortuinlijke tegenslagen mee, inclusief het verliezen van zijn team aan zijn aartsrivaal. Terwijl hij wanhopig is om het toernooi alsnog te winnen, niet in de laatste plaats vanwege de geldprijs die daaraan verbonden is, komt hij dé man tegen, de mythe, de legende: Uncle Drew. Hij overtuigt hem om nog eenmaal terug te keren naar het basketbalveld. De twee mannen gaan vervolgens op een roadtrip om Drews oude basketbalteam weer bij elkaar te rapen om te bewijzen dat een groep bejaarden nog steeds de grote prijs kunnen winnen.

NieuwsFilm

meest populair