Elton John maakt samen met Beyoncé nieuw lied voor 'The Lion King' remake

Disney-meezinger-alert!

Zanger en bijklussend acteur Elton John zal voor Disney's live-action remake van The Lion King (2019) een nieuw origineel nummer maken voor tijdens de aftiteling. Dit doet hij samen met niemand minder dan Beyoncé, die in de film te horen zal zijn als leeuwin Nala. Elton John maakte ook al voor de animatieversie uit 1994 een zestal nummers, waarvan er drie werden genomineerd voor een Oscar.

In een recent gesprek met The Sun UK onthulde zanger Elton John nieuws waar de fans van The Lion King enthousiast van zullen worden. De zanger duikt namelijk voor de live-action remake wederom de studio in om een liedje op te nemen. Voor de klassieke animatieprent uit 1994 maakte hij samen met tekstschrijver Tim Rice ook al zes nummers, namelijk Circle of Life, Hakuna Matata, Can You Feel the Love Tonight, I Just Can't Wait to Be King, Be Prepared en The Morning Report.

Bekijk de afbeelding
Nummers die jong en oud voluit kunnen meezingen. Ook werden de eerste drie nummers uit het bovenstaande lijstje ook nog eens genomineerd voor een Oscar in de categorie 'Beste originele nummer', waarvan Can You Feel the Love Tonight de prijs ook daadwerkelijk won. Een goed team dus, haast garant voor succes. Ongetwijfeld vandaar dat regisseur Jon Favreau John en Rice terug heeft gevraagd voor zijn moderne verfilming. Samen met popzangeres Beyoncé zullen zij een nummer produceren dat te horen zal zijn tijdens de aftiteling van de film, zo vertelt John aan The Sun.

"Er zullen vier van onze originele nummers in de nieuwe film zitten (eerste vier uit de lijst, red.). Ook zal er aan het einde van de film een nieuw afsluitend nummer te horen zijn. Tim en ik hebben al gesproken met het team van Beyoncé en hopelijk gaat het lukken om dat in 2019 voor elkaar te krijgen. Het zal fantastisch worden om met haar te mogen werken. Dus, nog even afwachten", vertelt de 70-jarige zanger, die onlangs nog bekendmaakte te gaan stoppen nadat hij zijn drie jaar lange afscheidstournee heeft afgerond.

En dan voor de liefhebbers... Zing maar mee, uit volle borst!


Disney's The Lion King verschijnt 19 juli 2019 in de Nederlandse bioscopen!

NieuwsFilm

meest populair