Marvel wil vervolg op 'Black Panther' maken

Marvel wil vervolg op 'Black Panther' maken

Er zijn nog vele, vele verhalen te vertellen.

Ergens is het wel een beetje een dooddoener, maar we melden het toch wel. Marvel werkt aan een vervolg op Black Panther en schijnt regisseur Ryan Coogler terug te willen zien keren voor de film. De iconische held, gespeeld door Chadwick Boseman, debuteerde in Captain America: Civil War en kreeg deze week zijn eerste solofilm.

Die is niet alleen goed ontvangen door critici, maar het publiek is er ook over te spreken. En dus wordt er gekeken naar een vervolg. Wat Kevin Feige betreft zijn er nog genoeg verhalen te vertellen. Dat liet hij aan Variety weten vandaag.


"We zeggen altijd dat we een film tegelijk maken. Als je goede plannen hebt, stop ze dan in de film waar je mee bezig bent. En als je dat niet hebt, kan je er misschien niet nog een maken. Maar dat gezegd hebbende, is Panther al een halve eeuw actief in de comics, en zijn er dus nog vele, vele verhalen om te vertellen."


Maar eerst zullen we nog de laatste MCU-films tot Avengers 4 moeten zien. Daarna ligt de toekomst van het filmuniversum wat meer open en heeft Marvel weer meer mogelijkheden. Heb jij Black Panther al gezien?

NieuwsFilm

meest populair