Amy Schumer trouwt paar dagen na bekendmaking nieuwe relatie

Amy Schumer trouwt paar dagen na bekendmaking nieuwe relatie

Schumer laat er geen gras over groeien.



Happy Birthday @theellenshow thank you for having us!

Een bericht dat is gedeeld door @ amyschumer op


Amy Schumer is tot over haar oren verliefd en dat mag de wereld nu weten ook. Waar de grappenmaakster de afgelopen maanden opvallend stil is geweest over haar liefdesleven, lijkt ze nu juist een open boek - met volop plaatjes. Tijdens een privé-ceremonie op een strand in Malibu, Amerika, trouwde het stel, omringd door familie en vrienden. Bekende gasten op het huwelijksfeest waren onder andere goede vriendinnen Jennifer Lawrence en Jennifer Aniston en acteur Jake Gyllenhaal.

Obama's favoriete chef
De eerste geruchten van Schumers nieuwe relatie doken afgelopen november op toen de 36-jarige blondine samen met haar nieuwe vlam werd gespot tijdens een etentje in New York City. Woordvoerders van de Hollywoodpersoonlijkheid wilden toen niet reageren op het roddelnieuws, maar nu blijken die geruchten van destijds dus inderdaad gewoon te kloppen. Kok Fisher is de chef in wat schijnbaar het favoriete restaurant van de Obama's is.

Bijzondere cadeausuggestie
Het pasgetrouwde echtpaar wilde overigens geen cadeaus ontvangen van hun gasten, maar vroegen de genodigden geld te schenken aan een fonds dat zich inzet tegen wapengeweld in de Verenigde Staten. Of dat initiatief iets te maken heeft met de recente schietpartij op een middelbare school in de staat Florida, is niet bekend.

Bekijk enkele gelukkige plaatjes van de huwelijksceremonie van Schumer en Fisher hieronder!

@robandlindsayweddings

Een bericht dat is gedeeld door @ amyschumer op




NieuwsFilm

meest populair