Morgan Freeman speelt spelletjes met Scott Eastwood in thriller 'The Manuscript'

Morgan Freeman speelt spelletjes met Scott Eastwood in thriller 'The Manuscript'

Daarnaast zal Nick Cassavetes de regieklus van John Moore overnemen.

De Highland Film Group - verantwoordelijk voor producties als Aftermath en The Trust - heeft gisteren een nieuw castlid aangekondigd voor The Manuscript. Vorig jaar leerden we al dat Morgan Freeman één van de hoofdrollen invult. Nu is Pacific Rim: Uprising-acteur Scott Eastwood toegevoegd. Het verhaal wordt omschreven als één groot kat-en-muisspel.

Een opgesloten, geniale gevangene (Freeman) is verantwoordelijk voor het binnenslepen van een grote buit: diamanten die miljoenen waard zijn. Dit heeft hij jaren geleden gedaan en nu wil de verstopte juwelen terug hebben. Hiervoor schakelt hij op geniepige wijze de hulp in van een jonge boekenredacteur (Eastwood) door hem hoofdstukken van zijn memoires te sturen. De laatstgenoemde heeft geen idee wat hem te wachten staat. Het enige wat hij wil doen is het mysterie ontrafelen.

Het verhaal van The Manuscript komt uit de pennen van Louis Rosenberg en Joe Rosenbaum. Inmiddels is de regie in handen van Nick Cassavetes, bekend van films als John Q en The Notebook. Hij neemt de taak van John Moore over, die vorig jaar aangekondigd was als regisseur. De reden achter de wissel is niet vrijgegeven. Bij het maken van de thriller wordt de Highland Film Group gesteund door Paris Film Inc.



NieuwsFilm

meest populair