Indoraptor uit 'Jurassic World: Fallen Kingdom' in volle glorie onthuld

Indoraptor uit 'Jurassic World: Fallen Kingdom' in volle glorie onthuld

Speelgoed verraadt weer eens wat.

Waar de ‎Indominus Rex nog de grote slechterik was in de kaskraker Jurassic World uit 2015 is de Indoraptor dit in de opvolger Jurassic World: Fallen Kingdom. De grote vleeseter zagen we al kort in de trailers voorbijkomen, maar via een speelgoed-versie krijgen we een duidelijke blik op het uiterlijk van het monster.

Net als de ‎Indominus Rex is de Indoraptor een hybride dinosaurus. Dit keer is het beest opnieuw deels gemaakt van een Velociraptor en zoals de naam al zegt zal hij waarschijnlijk de meeste kenmerken van zijn kleinere voorouder hebben. Zo zagen we in de tweede trailer dat de Indoraptor ook communiceert met zijn teennagels.

Bekijk de afbeelding
In de film van regisseur J.A. Bayona en schrijver/producent Colin Trevorrow zijn er rollen voor onder meer Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Justice Smith, Rafe Spall, Toby Jones, James Cromwell, Jeff Goldblum, B.D. Wong en uiteraard de T-Rex.

Jurassic World: Fallen Kingdom verschijnt op 7 juni in de Nederlandse bioscoop. Hieronder die tweede trailer van eerder deze maand:



NieuwsFilm

meest populair