Algemeen

Indoraptor uit 'Jurassic World: Fallen Kingdom' in volle glorie onthuld

Speelgoed verraadt weer eens wat.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
Waar de ‎Indominus Rex nog de grote slechterik was in de kaskraker Jurassic World uit 2015 is de Indoraptor dit in de opvolger Jurassic World: Fallen Kingdom. De grote vleeseter zagen we al kort in de trailers voorbijkomen, maar via een speelgoed-versie krijgen we een duidelijke blik op het uiterlijk van het monster.

Net als de ‎Indominus Rex is de Indoraptor een hybride dinosaurus. Dit keer is het beest opnieuw deels gemaakt van een Velociraptor en zoals de naam al zegt zal hij waarschijnlijk de meeste kenmerken van zijn kleinere voorouder hebben. Zo zagen we in de tweede trailer dat de Indoraptor ook communiceert met zijn teennagels.


In de film van regisseur J.A. Bayona en schrijver/producent Colin Trevorrow zijn er rollen voor onder meer Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Justice Smith, Rafe Spall, Toby Jones, James Cromwell, Jeff Goldblum, B.D. Wong en uiteraard de T-Rex.

Jurassic World: Fallen Kingdom verschijnt op 7 juni in de Nederlandse bioscoop. Hieronder die tweede trailer van eerder deze maand:15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ridjieddo

Avatar

Zijn het allemaal indo's? Gaan ze ook naar de pasar malam?

nooffencetaken

Avatar

Nou dat gaat me weer een godsvermogen kosten. Filmkamer heeft al 3 special editions raptors, the Indominus special edition van 40 cm, en een Rexie op 40 cm special edition. Daar hoort deze jongen natuurlijk wel naast.

Xenolicker

Avatar

Voor de 'Volle Glorie' moeten we toch de film afwachten, denk ik. Het tikken van de klauwen lijkt me geen vorm van communicatie, maar een teken van ongeduld. Of er moet in dit artikel bedoeld worden dat ze hun klauwen gebruiken om met hun prooi te 'communiceren', door die uiteen te rijten!

d3c3pticon0608

Avatar

Dus omdat de Indoraptor in de trailer wel geteld 1 shot met zijn nagel tikt, is dat gelijk zijn communicatie?... Soms irriteer ik me echt aan jullie research.

Het tikken van zijn nagel, is een verwijzing naar de Velociraptor uit Jurassic Park 1 (keuken scène). En heeft niks met communicatie te maken.
Het is niet dat die Raptors de hele film met hun nagels op de grond zaten te tikken. (Ook in die film gebeurt het maar in 1 shot en zelfs als je het over alle JP films verspreid gebeurd het maar in 1 scene bij 1 Raptor)...

Moviewheels

Avatar

Kan mij niet voorstellen dat Spielberg er vrede mee heeft dat er "hybride" dino's gebruikt worden

Akke Moeka Hara

Avatar

Indoor raptor? En dat tikken met hun nagels is omdat ze altijd op een marmeren vloer lopen?
Nice, evolutie!!!

Ereptile

Avatar

Ergens wel jammer dat ze het nu al vrijgeven, en dat ze weer een hybrid hebben...

Xenolicker

Avatar

Moviewheels - in Spielbergs eigen films waren het al hybrides: incompleet dino-dna aangevuld met, als ik het me goed herinner, kikker-dna.

GreenHornet

Avatar

kom met iets origineels, wtf hybride

Moviewheels

Avatar

@xenolicker; klopt, alleen werd het kikker-dna niet gebruikt om een nieuwe soort te kweken maar om de dna-string zo goed mogelijk compleet te maken. Amfibieën hebben de oudste dna-sporen, dat maakt de soort 't meest geschikt

Goov25

Avatar

d3c3pticon0608 "Soms irriteer ik me echt aan jullie research."

Yup, metoo.

Xenolicker

Avatar

Moviewheels - Spielberg is zelf één van de producers van de nieuwe films, dus het lijkt me wel dat hij er achter staat. Hoe dan ook, ik vind die Hybrides wel spannend, het is nu een kwestie van tijd voor ze mensen in de mix gaan gooien!

Jedha

Avatar

@ridjeddo

Jedha

Avatar

Het wordt tijd voor dinoriders

Ed Crane

Avatar

Moviewheels "@xenolicker; klopt, alleen werd het kikker-dna niet gebruikt om een nieuwe soort te kweken maar om de dna-string zo goed mogelijk compleet te maken. Amfibieën hebben de oudste dna-sporen, dat maakt de soort 't meest geschikt"

Klinkt als een wetenschappelijk nogal gammele uitleg, pure hocus pocus.

nieuwslaatste nieuws

meest populair