Marvel-baas over dat lelijke pak van 'Captain Marvel'

Marvel-baas over dat lelijke pak van 'Captain Marvel'

Komt alles goed?

Een paar weken geleden startten de opnames voor Captain Marvel, de 21e film in het Marvel Cinematic Universe. Niet veel later doken er foto's vanaf de set op met actrice Brie Larson in een eigenlijk best lelijk pak. In ieder geval is dit outfit compleet anders dan het bekende meer rood-blauwe pak van de heldin.

Marvel baas Kevin Feige heeft nu een reactie gegeven op de foto. Tegenover Vulture zei Feige:


"Als je buiten onder het publiek wilt filmen - en Captain Marvel heeft veel scènes op locatie - dan gebeurt dit. Meeste mensen begrijpen waarschijnlijk dat ze kijken naar foto's van achter de schermen, welke compleet uit context zijn. Dus we doen niet aan snelle promotionele foto's."

Zie hieronder een van de setfoto's:

Bekijk de afbeelding
Ook gaf Feige aan dat we misschien wel meer kunnen verwachten: "We hebben eerder wat concept-art vrijgegeven van haar met verschillende kleuren. De mensen online hebben duidelijk gezien wat dat betekent." Hiemee verwijst Feige naar het online-gerucht dat Captain Marvel eerst in haar Kree-pak te zien zal zijn. Hieronder de concept-art.

Bekijk de afbeelding
Overigens zijn de fans aan de slag gegaan met de setfoto's. Een creatieveling vond een kleurrijke oplossing - zie hieronder. De film van Anna Boden en Ryan Fleck staat vast op 6 maart 2019.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair