Celebrity

Sylvester Stallone stelt fans gerust na artikel over zijn overlijden

Broer Frank laat ook van zich horen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 06:00 in Celebrity
Dames en heren, Sylvester Stallone is niet dood. Dat onthulde de 71-jarige acteur via Instagram toen berichten online verschenen die het tegenovergestelde beweerden. Het Engelse Metro UK is er maandag kennelijk mee begonnen en vermeldde dat Stallone (1946 - 2018) overleden zou zijn na een gevecht met prostaatkanker. Daarbij werden er enkele opvallende foto's geplaatst, vermoedelijk van een aankomende film.

De afbeeldingen kan je beneden zien. De acteur oogt inderdaad aan de zwakke en zieke kant, maar niets is minder waar. Hij schreef bij zijn bericht: "Negeer deze stompzinnigheid alsjeblieft... Ben levend, gezond en gelukkig... Sla er nog steeds op los!"

Please ignore this stupidity... Alive and well and happy and healthy... Still punching!

Een bericht gedeeld door Sly Stallone (@officialslystallone) op

Sylvester's jongere broer Frank was wat botter en kon het eigenlijk niet geloven dat iemand zulk soort nieuws zomaar zou plaatsen. Via Twitter zei hij: "De geruchten over de dood van mijn broer zijn vals. Wat voor soort zieke, gestoorde en wrede geest bedenkt zoiets om te plaatsen? Zulk soort mensen zijn mentaal ontspoord en verdienen geen plek in deze samenleving."

Voor Rambo is het niet de eerste keer dat een loze waarschuwing als deze over het net heen is geslingerd. Terug in 2016 berichtte CNN hetzelfde nieuwtje, welke veel gedeeld werd. Destijds stelde Sylvester Stallone ook zijn fans gerust met een foto op Instagram - deze keer een vrolijke, waarop hij met de Russische bokser Sergey Kovalev te zien was.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Djipko

Avatar

Blijft apart die fake meldingen.
slecht gevoel voor humor?

MikeyMo

Avatar

Alles voor de kliks he

Chris23

Avatar

Maar die fotoos met die grijze kop, zijn dat deepfakes?
Of heeft z`n kapper die genomen voor de verf dr weer op ging?

Ereptile

Avatar

Zou eigenlijk strafbaar moeten worden om valse overlijdensberichten nar buiten te brengen. Ik kreeg ook al apps van familieleden die geschrokken waren dat Stallone zou zijn overleden... Heb ze meteen gezegd eerst hun bron te checken, want dit soort fakes bestaan al een tijdje...

chefry1983

Avatar

Nee! Eerst expendables 4 maken. Maar fake nieuws zou inderdaad strafbaar moeten worden

Frietgezicht

Avatar

Meneer Stallone is top. Adopteer mij aub!

Civilian Supreme

Avatar

Dit zijn gewoon fotos van zijn 2e Creed film waar hij nog steeds tegen zijn ziekte vecht.

Civilian Supreme

Avatar

Denk trouwens dat hij dat gevecht gaat verliezen. Vermoed laatste keer Rocky.

EntertainmentWatcher

Avatar

Volgens mij zijn dat scenes uit de 1e Creed film. Ik kan en wil niet geloven dat Sylvester zo'n iconische legende als Rocky wil laten sterven in de films.

chefry1983

Avatar

is Sylvester nu werkelijk ziek of niet?

Civilian Supreme

Avatar

Nee, niet echt, in de film wel.

Entertainmentwatcher
Ik denk dat het wel een passend einde zou zijn voor Rocky. Het grootste gevecht van zijn leven die hij gewoon niet kan winnen.
Ik denk echt dat er een moment in de film komt dat hij zoiets zegt van ik heb er vrede mee, denk zelfs dat het tot een verzoening komt met Drago.

Goku32

Avatar

Gestoorde dude die dit gedaan heeft met onze John Rambo rocky . Echt een loser deze gast

nieuwslaatste nieuws