Sylvester Stallone stelt fans gerust na artikel over zijn overlijden

Sylvester Stallone stelt fans gerust na artikel over zijn overlijden

Broer Frank laat ook van zich horen.

Dames en heren, Sylvester Stallone is niet dood. Dat onthulde de 71-jarige acteur via Instagram toen berichten online verschenen die het tegenovergestelde beweerden. Het Engelse Metro UK is er maandag kennelijk mee begonnen en vermeldde dat Stallone (1946 - 2018) overleden zou zijn na een gevecht met prostaatkanker. Daarbij werden er enkele opvallende foto's geplaatst, vermoedelijk van een aankomende film.

De afbeeldingen kan je beneden zien. De acteur oogt inderdaad aan de zwakke en zieke kant, maar niets is minder waar. Hij schreef bij zijn bericht: "Negeer deze stompzinnigheid alsjeblieft... Ben levend, gezond en gelukkig... Sla er nog steeds op los!"

Please ignore this stupidity... Alive and well and happy and healthy... Still punching!

Een bericht gedeeld door Sly Stallone (@officialslystallone) op

Sylvester's jongere broer Frank was wat botter en kon het eigenlijk niet geloven dat iemand zulk soort nieuws zomaar zou plaatsen. Via Twitter zei hij: "De geruchten over de dood van mijn broer zijn vals. Wat voor soort zieke, gestoorde en wrede geest bedenkt zoiets om te plaatsen? Zulk soort mensen zijn mentaal ontspoord en verdienen geen plek in deze samenleving."

Voor Rambo is het niet de eerste keer dat een loze waarschuwing als deze over het net heen is geslingerd. Terug in 2016 berichtte CNN hetzelfde nieuwtje, welke veel gedeeld werd. Destijds stelde Sylvester Stallone ook zijn fans gerust met een foto op Instagram - deze keer een vrolijke, waarop hij met de Russische bokser Sergey Kovalev te zien was.

NieuwsFilm

meest populair