Video

Joekel van een zwaard in trailer manga-film 'Bleach'

Zo kan het ook.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:57 in Video
Nu worden er de afgelopen periode heel wat manga door Hollywood naar het witte doek vertaald, maar in het thuisland zelf kunnen ze dat ook. Binnenkort verschijnt er een Japanse live-action verfilming van de manga 'Bleach' en hiervoor kun je hieronder de trailer bekijken.

De manga- en animeserie 'Bleach' is geschreven en geïllustreerd door Tite Kubo en verscheen voor het eerst in 2001 in een tijdschrift. De manga werd ook in het Nederlands vertaald en de succesvolle anime is beschikbaar op Netflix.

De film Bleach is geproduceerd door Warner Bros. Japan en geregisseerd door Shinsuke Sato. De hoofdrol als Ichigo Kurosaki is voor Sota Fukushi (Blade of the Immortal, 2017). Kurosaki is een 15-jarige jongen die al zo lang hij zich kan herinneren geesten kan zien. Hana Sugisaki is te zien als het personage Rukia. Beiden zijn in onderstaande teaser trailer / clip te zien waarin ook een 'hollow' te zien is.

In Japan moet Bleach op 20 juli in de bioscopen verschijnen.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nooffencetaken

Avatar

Je weet wat ze zeggen over mannen met grote zwaarden

ThomasOMalley

Avatar

De anime 2x gezien, echt een toppertje.

Grendizer

Avatar

Vast weer zo'n film waarin blanken yellow washing krijgen. ;)
Maar goed dat ze in Japan nog niet zo'n last hebben van policor's en aanverwante die over alles klagen en overal aanstoot aan nemen.

Dirk Diggler

Avatar

En dan weer betitelen als een 'Netflix Original'

Master Of Films

Avatar

nooffencetaken "Je weet wat ze zeggen over mannen met grote zwaarden"
Vertel.

Goku32

Avatar

De anime is echt heel vet al 10 x gezien of zo

nieuwslaatste nieuws