'Solo: A Star Wars Story' wordt veel leuker dan andere Star Wars-films

'Solo: A Star Wars Story' wordt veel leuker dan andere Star Wars-films

Donald Glover legt uit waarom.

Toen korte tijd geleden de eerste trailer werd vrijgegeven voor Solo: A Star Wars Story, viel op dat daar weinig humor in zat. Maar volgens acteur Donald Glover zit dat er flink in; sterker nog, de acteur stelt dat de film "veel leuker" wordt dan andere films in de franchise.

"Alle Star Wars-films zijn erg leuk, maar ik denk dat deze film... nou ja, we weten wat er gaat gebeuren, dus we weten allemaal dat ze niet dood gaan. Dus dat is de crux. We kunnen veel meer plezier maken en hebben in die zin veel minder last van nieuwigheden waar we rekening mee moeten houden. Het is gewoon een leuke zomerfilm, waar ik heel enthousiast over ben. Het is heel cool," aldus de acteur.


Glover is te zien als Lando Calrissian, die als de film van regisseur Ron Howard begint nog de Millennium Falcon in bezit heeft. Daar komt verandering in als hij de jonge smokkelaar en dief Han Solo (Alden Ehrenreich) ontmoet. Laatstgenoemde zal onder meer deelnemen aan de Kessel Run en samen met mentorfiguur Beckett (Woody Harrelson), Chewbacca (Joonas Suotamo) en Qi'Ra (Emilia Clarke) een gedurfde overval plegen.

Vanaf 24 mei in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair