Volgende DCEU-films worden 'Flashpoint' en 'Batgirl'

Volgende DCEU-films worden 'Flashpoint' en 'Batgirl'

Na Aquaman, Shazam! en Wonder Woman 2.

Warner Bros. werkt aan twee typen DC-films. Er zijn de producties in het DCEU, en er zijn de op zichzelf staande films. In het kader van die laatste categorie krijgen we bijvoorbeeld een standalone film over de Joker. Maar het DCEU blijft ook bestaan en vandaag laat The Hollywood Reporter weten welke films Warner nog gepland heeft de komende jaren.

Waar momenteel de opnames van Shazam! van David F. Sandberg plaatsvinden, werkt regisseur Patty Jenkins momenteel aan de cast van Wonder Woman 2. Naar het schijnt beginnen de opnames zeer binnenkort al, zodat Jenkins alle tijd heeft om de avonturenfilm met Gal Gadot te kunnen maken.

Daarna maakt Warner volgens The Hollywood Reporter in elk geval nog twee DCEU-films: Flashpoint (waarin Barry Allen (Ezra Miller) een alternatieve realiteit betreedt) en Joss Whedons Batgirl. Voorlopig zijn die vier films de enige DCEU-films die de studio nog gepland heeft, over de situering van The Batman is bijvoorbeeld nog enige onduidelijkheid. Naar verluidt staat die film van Matt Reeves helemaal op zichzelf.

De eerstvolgende DCEU-film die in de bioscopen draait is Aquaman. Die is vanaf 20 december te zien. Daarna volgt in april 2019 Shazam!. Wonder Woman 2 staat gepland voor december 2019. Er is nog geen releasedatum voor Flashpoint of Batgirl.



NieuwsFilm

meest populair