Algemeen

Duistere Baloo in Serkis-versie 'The Jungle Book'

En er zitten bloederige beelden in de film.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 11:49 in Algemeen
Andy Serkis heeft tijdens een uitzending van Good Morning Britain voor het eerst details gedeeld over Mowgli. Zijn verfilming van The Jungle Book van Rudyard Kipling wordt wat anders dan de Disney-film die Jon Favreau ons in 2016 bracht.

Mowgli krijgt een wat duistere stijl vergeleken met de film van Favreau en moet dichter bij het bronmateriaal liggen. Het gevolg is volgens Serkis een film met PG-13 rating, voor bloederige beelden en een duistere Baloo. Die beer kennen we dankzij de Disney-films eigenlijk als een zingende en vrolijke beer, maar dat zal nu anders zijn.

"Hij is behoorlijk vriendelijk," begon Serkis over het personage dat hij zelf speelt. "Maar hij is ook behoorlijk gehard in deze film. Een duistere Baloo." Hij zal geen schurk zijn in deze film, maar wel een wat minder vriendelijke kant kennen. Hoe Serkis dat precies voor ogen heeft, moeten we nog zien.

Mowgli staat gepland voor release op 18 oktober. De film heeft hoofdrollen voor Serkis als Baloo, Benedict Cumberbatch als Shere Khan, Cate Blanchett als Katt, Naomi Harris als Nisha, Christian Bale als Bagheera en Rohan Chand als Mowgli.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Cate Blanchett speelt Kaa, de slang. Katt is geen personage :)

dakai-world

Avatar

Zou wat zijn als Baloo Mowgli op het einde gewoon opeet. :) #plottwist

aspers

Avatar

Laat maar eens eerst wat zien. Tot nu toe veel woorden maar weinig daden.

Frietgezicht

Avatar

Komt Serkis weer. Net als voor The Last Jedi dat hij lulde over dat Snoke machtiger is dan Palpatine en allerlei praatjes.
Gaat Baloo dan in plaats van broodjes het kontje van Mowgli smeren of wordt Baloo na 1 scene in 2en gehakt.

Master Of Films

Avatar

Ik wil een vrolijke zingende beer. Een duistere Baloo is een echte beer die je tegenkomt in het Kralingse Bos of eentje die het gemunt had op Leonardo DiCaprio.

Goku32

Avatar

Wat is dit voor iets gaars, ik ben het eens met Master of films
Baloo is een zingende vriendelijke beer. Dit is geen jungle book, dus snap niet waarom het de naam draagt.

nieuwslaatste nieuws

meest populair