Celebrity

Actrice Jane Seymour (67) met zwoele fotoshoot in Playboy

"Ik voel me sexyer dan ooit tevoren!"

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 14:52 in Celebrity
Actrice Jane Seymour (Battlestar Galactica, Fifty Shades of Black) is dolgelukkig nu zij heeft mogen onthullen dat ze met een fotoreportage en interview in het mannenblad Playboy verschijnt. De 67-jarige actrice laat in het interview weten dat zij zich sexyer dan ooit voelt.

Op 15 februari werd Seymour 67 en dat kan natuurlijk niet anders worden gevierd dan met een spannende fotoshoot in de Playboy. Seymour zit dus nog duidelijk lekker in haar vel en bewijst dat leeftijd slechts een getal is. "Toen ik jong was, was schoonheid echt een ding, maar nu hoef ik niks meer te bewijzen", zegt ze onder andere in het blad. Seymour maakte het nieuws zelf wereldkundig.

"Ik ben blij dat ik dit nu eindelijk met jullie mag delen. Ik ben onlangs thuis gefotografeerd en geïnterviewd door Playboy. Ik vertel over mijn carrière, familie, hoe ik me voel en nog veel meer!" schrijft Seymour op Instagram, begeleid met een foto waarop zij in een speelse outfit op bed zit. Fans van de actrice hoeven echter geen naaktfoto's van Seymour te verwachten in het blad.

Seymour heeft dus al een rijke carrière achter de rug, maar de Hollywoodvrouw is nog lang niet klaar. Ook speelde Seymour een Bondgirl in de James Bond-film Live and Let Die (1973).14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Als je vrouwtje er zo uitziet als ze 67 is ben je een gelukkig man.
D'r zijn zat vrouwen van 40 waar je al met een blinddoek op moet liggen.

Master Of Films

Avatar

Petje af voor Jane Seymour. Ze zag er altijd wel top uit o.a. Sinbad and the Eye of the Tiger, Live and Let Die en Battlestar Galactica.

Mav Damian

Avatar

Ik denk zelf dat zij één van de weinige is als actrice van die leeftijd die er nog goed uitziet.

Dukat

Avatar

Met behulp van photoshop en plastisch chirurg....

Artificialis

Avatar

Ziet er goed uit voor iemand die bijna 70 is. Ze zal ongetwijfeld wat zijn opgeleukt met photoshop, maar ze ziet er altijd nog authentieker uit dan types als Megan Fox. Wat mensen ooit in haar arrogante rattenkop hebben leuk gevonden is mij volledig ontgaan.

Gigan72

Avatar

Ik heb haar altijd een mooie vrouw gevonden.
Ze ziet er nu nog steeds goed uit voor haar leeftijd.

Voor de gene die het niet weten ze spreekt ook Nederlands.
1 van haar ouders is Nederlands.

chefry1983

Avatar

ziet er goed uit maar er zal wel wat aan verbouwd zijn in de loop der jaren. Ik hoop wel dat mijn vrouw er over 30 jaar nog steeds goed uitziet. maar we wachten af

noah81

Avatar

Tsja, er is weinig echt aan die foto..net een film

Decepticon

Avatar

Hmmm Dr. Quinn, ik heb hey ook altijd een hele mooie vrouw gevonden.
Jammer dat ze niet naakt gaat, dat had wel willen zien, hoe de rest er nog uitziet. ;)

Raki-Pure

Avatar

Hahahaah Frietgezicht !

nieuwslaatste nieuws

meest populair