Actrice Jane Seymour (67) met zwoele fotoshoot in Playboy

"Ik voel me sexyer dan ooit tevoren!"

Actrice Jane Seymour (Battlestar Galactica, Fifty Shades of Black) is dolgelukkig nu zij heeft mogen onthullen dat ze met een fotoreportage en interview in het mannenblad Playboy verschijnt. De 67-jarige actrice laat in het interview weten dat zij zich sexyer dan ooit voelt.

Op 15 februari werd Seymour 67 en dat kan natuurlijk niet anders worden gevierd dan met een spannende fotoshoot in de Playboy. Seymour zit dus nog duidelijk lekker in haar vel en bewijst dat leeftijd slechts een getal is. "Toen ik jong was, was schoonheid echt een ding, maar nu hoef ik niks meer te bewijzen", zegt ze onder andere in het blad. Seymour maakte het nieuws zelf wereldkundig.

"Ik ben blij dat ik dit nu eindelijk met jullie mag delen. Ik ben onlangs thuis gefotografeerd en geïnterviewd door Playboy. Ik vertel over mijn carrière, familie, hoe ik me voel en nog veel meer!" schrijft Seymour op Instagram, begeleid met een foto waarop zij in een speelse outfit op bed zit. Fans van de actrice hoeven echter geen naaktfoto's van Seymour te verwachten in het blad.

Seymour heeft dus al een rijke carrière achter de rug, maar de Hollywoodvrouw is nog lang niet klaar. Ook speelde Seymour een Bondgirl in de James Bond-film Live and Let Die (1973).



NieuwsFilm

meest populair