Algemeen

'Rush Hour 4' komt eraan

Chris Tucker bevestigt dat hij nu ook 'Rush Hour 4' wil maken.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 09:11 in Algemeen
Komiek en acteur Chris Tucker heeft in een podcast bekend gemaakt dat hij haast heeft om Rush Hour 4 van de grond te krijgen en in de bioscoop. "Het gaat gebeuren," zei hij, ''Dit gaat de rush der rushes worden. Jackie is er klaar voor en we willen dit nu doen zodat mensen het nooit zullen vergeten.''

De eerste Rush Hour, de buddy-actiekomedie met Chris Tucker en Jackie Chan, kwam alweer twintig jaar geleden uit, in 1998. Waarna in 2001 en in 2007 twee vervolgen volgden. Die werden alledrie door Brett Ratner geregisseerd, maar hij is inmiddels in ongenade geraakt na meerdere beschuldingen van seksuele intimidatie.

Jackie Chan vertelde vorig jaar al in een radioshow dat de film een mogelijkheid was en dat het van Chris Tucker afhing nu:
''De afgelopen zeven jaar hebben we het script afgekeurd, en het daarop volgende script weer afgekeurd. Gisteren, waren het opeens over het script, dat waarschijnlijk aan het eind van de maand klaar is. Ze zijn nu de tweede versie aan het schrijven. Volgend jaar kunnen we hopelijk beginnen, als Chris Tucker het er ook mee eens is. Het gaat niet om geld. We zijn allemaal oude mannen. Ik zeg tegen Chris Tucker, laten we alsjeblieft Rush Hour 4 doen, voordat we te oud zijn!''

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Rush Hour 4 komt eraan, want Chris Tucker heeft een filmhit nodig.

Raki-Pure

Avatar

Ik zag laatst The Foreigner van Chan .. hij maakte daar een niet al te frisse indruk. Ben benieuwd of die zijn lenigheid en zijn soepele Kung Fu moves nog in huis heeft. Laat maar komen zou ik zeggen.

Frietgezicht

Avatar

@ MOF, volgens mij heeft die gewoon een film nodig.

Decepticon

Avatar

Bij vorige films eiste Tucker een hoog salaris, maar hij moet ook de rekeningen betalen en zoveel werk heeft ie volgens mij niet.

Laat maar komen, fijne franchise!
En waar blijft de "Shanghai" sequel?

Goov25

Avatar

Leuk hoor.

nieuwslaatste nieuws