Tim Blake Nelson naast Gerard Butler in 'Angel Has Fallen'

Tim Blake Nelson naast Gerard Butler in 'Angel Has Fallen'

De vorige twee delen, Olympus Has Fallen en London Has Fallen, brachten gezamenlijk 370 miljoen dollar in het laatje.

Deadline weet vandaag te melden dat Tim Blake Nelson (The Incredible Hulk) te zien zal zijn naast Gerard Butler in Angel Has Fallen. Het betreft het derde deel in de Olympus Has Fallen-franchise. In het nieuwe deel zien we hoe Mike Banning (Butler) in de val wordt gelokt om het te laten lijken alsof hij een aanslag heeft gepleegd op de Amerikaanse president Trumbull (Morgan Freeman). Hij slaat vervolgens op de vlucht en opent de jacht op degene die hier echt verantwoordelijk voor is.

Butler zal de film produceren samen met Alan Siegel, John Thompson, Matt O'Toole, Les Weldon en Yariv Lerner. Er zijn nog geen details onthuld over Nelsons personage. De eerder genoemde acteurs worden in Angel Has Fallen vergezeld door o.a. Jada Pinkett Smith, Piper Perabo en Sapir Azulay. De regie is in handen van Ric Roman Waugh (Snitch). De actie-franchise heeft de nodige fans, want Olympus Has Fallen wist wereldwijd 170 miljoen dollar in het laatje te brengen (tegenover een budget van 70 miljoen dollar), gevolgd door London Has Fallen met 200 miljoen dollar (tegenover een budget van 60 miljoen).

Nelson is vooral bekend door zijn acteerwerk naast George Clooney in de films O Brother, Where Art Thou? en Syriana. Onlangs zagen we hem nog in de Netflix-serie Unbreakable Kimmy Schmidt. Er is nog geen releasedatum onthuld voor Angel Has Fallen.



NieuwsFilm

meest populair