Algemeen

Biopic over bedenker 'Flamin' Hot' Cheetos in de maak

What's next? Wokkels: The Movie?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 21:34 in Algemeen
Fox Searchlight en DeVon Franklin hebben een deal gesloten om de film Flamin' Hot te produceren. Het betreft een biopic over de succesvolle zakenman Richard Montanez, die na een armoedig bestaan uiteindelijk de bedenker bleek van het in Amerika gigantisch populaire chipsmerk Flamin' Hot Cheetos.

Het verhaal van de film gaat over Montanez, de zoon van een Mexicaanse immigrant, die opgroeide als een druivenplukker in de velden van Zuid-Californië voordat hij als een conciërge aan de slag ging bij het chipsbedrijf Frito-Lay. Montanez was uiteindelijk degene die kwam met het idee voor de Flamin' Hot Cheetos, waarmee het merk Frito-Lay in de Verenigde Staten een waar fenomeen bleek en kon rekenen op kritiek vanuit de rest van de Amerikaanse voedselindustrie.

Samuel Rodriguez zal Flamin' Hot produceren. Lewis Colick schrijft daarnaast het script, dat hij en Franklin eerder ontwikkelden in samenwerking met Montanez. Het is nog onbekend wanneer de film in de bioscoop moet draaien en of we daarna een Potato Chips Cinematic Universe zullen krijgen...

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

deze chips is niet in NL te verkrijgen toch ? Ik heb het nog nooit gezien namelijk

GreenHornet

Avatar

Via usfoodz.nl kan je ze krijgen.

Chris23

Avatar

Welke wel in nederland te krijgen zijn en (als ze heel vers zijn) veel lekkerder zijn dan cheeto`s, zijn iraanse cheeto`s : afbeelding

Master Of Films

Avatar

Ed Crane "Zzzzzzzzzzz"
Snaveltjes toe. Slaap lekker. Droom zacht.

nieuwslaatste nieuws