Biopic over bedenker 'Flamin' Hot' Cheetos in de maak

Biopic over bedenker 'Flamin' Hot' Cheetos in de maak

What's next? Wokkels: The Movie?

Fox Searchlight en DeVon Franklin hebben een deal gesloten om de film Flamin' Hot te produceren. Het betreft een biopic over de succesvolle zakenman Richard Montanez, die na een armoedig bestaan uiteindelijk de bedenker bleek van het in Amerika gigantisch populaire chipsmerk Flamin' Hot Cheetos.

Het verhaal van de film gaat over Montanez, de zoon van een Mexicaanse immigrant, die opgroeide als een druivenplukker in de velden van Zuid-Californië voordat hij als een conciërge aan de slag ging bij het chipsbedrijf Frito-Lay. Montanez was uiteindelijk degene die kwam met het idee voor de Flamin' Hot Cheetos, waarmee het merk Frito-Lay in de Verenigde Staten een waar fenomeen bleek en kon rekenen op kritiek vanuit de rest van de Amerikaanse voedselindustrie.

Samuel Rodriguez zal Flamin' Hot produceren. Lewis Colick schrijft daarnaast het script, dat hij en Franklin eerder ontwikkelden in samenwerking met Montanez. Het is nog onbekend wanneer de film in de bioscoop moet draaien en of we daarna een Potato Chips Cinematic Universe zullen krijgen...



NieuwsFilm

meest populair