Tommy Wiseau is terug! In de trailer voor 'Best F(r)iends'

Tommy Wiseau is terug! In de trailer voor 'Best F(r)iends'

Een nieuwe film met de ster van 'The Room' en het onderwerp van 'The Disaster Artist'.

Tommy Wiseau is hotter dan ooit. De filmmaker/acteur/mysterieuze man werd een cultfiguur dankzij zijn zelfgemaakte film The Room, de film die door velen de slechtste film aller tijden genoemd werd, of in ieder geval van de 21ste eeuw.

Hij leek niet meer dan een grap te worden, totdat James Franco hem uit de vergetelheid haalde door The Disaster Artist, gebaseerd op het gelijknamige boek van Wiseau's co-ster uit The Room, Greg Sestero. Franco speelde Wiseau in een soort making-of film, die hij zelf ook regisseerde. Daarvoor kreeg hij onder andere de Golden Globe voor Beste Acteur in een hoofdrol in een komedie of musical.

En nu is er opeens Best F(r)iends, een nieuwe film met Tommy Wiseau en Greg Sestero in de hoofdrollen, wederom geschreven door Sestero, waarvan nu de eerste trailer is verschenen:



Een zwerver wordt in huis genomen door een vreemde doodgraver, en het duo beginnen een illegaal zaakje in verband met de oude gewoontes van de doodgraver. Maar hebzucht, haat en jaloezie komen al snel tussen de twee.

NieuwsFilm

meest populair