Multiverse komt snel naar MCU

Multiverse komt snel naar MCU

Doctor Strange en Ant-man waren slechts een hint.

Hints naar het multiverse kregen we al in twee MCU-films: Ant-Man en Doctor Strange. Maar Marvel Studios moet de alternatieve dimensies en realiteiten nog daadwerkelijk gaan verkennen. In het verleden liet Kevin Feige, baas van de studio, al eens weten dat ernaar gekeken wordt om daar iets mee te gaan doen.

Nu doet ook Benedict Cumberbatch een duit in het zakje en stelt hij dat het multiverse in Phase 4 van Marvel een grote rol gaat spelen. "Wat we hebben zien gebeuren binnen het Marvel Cinematic Universe, is dat het palet van superhelden alsmaar uitgebreid is," begon de acteur. "En ik denk dat we ons nu op een stadium bevinden, waarin de wereld behoorlijk vol begint te raken, maar die nog veel groter gaat worden en naar andere dimensies trekt."

Een interessante mogelijkheid voor Marvel met het multiverse is, dat men zo wellicht de X-Men bij de rest van het universum kan betrekken. Mocht Disney daadwerkelijk Fox over kunnen kopen - wat nog altijd de vraag is - dan komen die personages immers weer in de stal van Marvel terecht en kunnen ze in hun eigen films voorkomen. Maar in het MCU is nog geen enkele hint geweest richting het bestaan van mutanten en daarvoor vormt het multiverse dus wel een interessante invalshoek.



NieuwsFilm

meest populair