Eerste reacties live-action Disney-sprookje 'A Wrinkle in Time'

Eerste reacties live-action Disney-sprookje 'A Wrinkle in Time'

Het volgende live-action sprookje van Disney is toch niet zo aansprekend.

De eerstvolgende grote live-action sprookjesfilm van Disney is A Wrinkle in Time, geregisseerd door Ava DuVernay. Maar of dat echt een groot succes wordt? We twijfelen erover. Critici die de film zagen mochten hun reacties plaatsen op sociale media, maar die blijken niet allemaal even positief te zijn.

Veel van de reacties die we op sociale media voorbij zien komen, wijzen op een film die wat toon en stijl betreft niet helemaal goed loopt en op sommige momenten zou niet duidelijk zijn wat DuVernay nou precies wil met haar boekverfilming. Tegelijk zijn er andere critici die laaiend enthousiast zijn en het juist een droomfilm noemen, eentje die alles brengt wat je ervan zou hopen.

De reacties zijn dus gemengd. De vraag is of de film, gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijfster Madeleine L'Engle, echt succesvol wordt. Centraal staat Meg (Storm Reid), wiens vader (Chris Pine) een experiment deed met een nieuwe manier om door de ruimte te reizen. Hij verdween daarop spoorloos. Later maakt Meg de keuze om samen met haar broer Charles (Deric McCabe) en vriend Calvin (Levi Miller) naar hem op zoek te gaan. Daarbij krijgt het trio hulp van de mysterieuze magische wezens Mrs. Whatsit (Reese Witherspoon), Mrs. Who (Mindy Kaling) en Mrs. Which (Oprah Winfrey). In Nederland vanaf 8 maart in de bioscoop te zien.










NieuwsFilm

meest populair