'The Crow' met Jason Momoa komt in 2019!

'The Crow' met Jason Momoa komt in 2019!

Na jaren van wachten...

Na jaren van onder meer geruchten, regisseurswissels en verschillende acteurs voor de titelrol heeft Sony Pictures nu eindelijk een verschijningsdatum geprikt voor The Crow, een nieuwe verfilming van de comic van James O'Barr. De verschijningsdatum is geprikt op 11 oktober 2019.

De titelrol gaat ingevuld worden door Jason Momoa, uiteraard ook bekend van zijn rol als de DC-held Aquaman, en de regie ligt in handen van Corin Hardy (The Hallow).

Momoa rondde recent de opnames af voor James Wans Aquaman en zal waarschijnlijk snel starten met de opnames voor The Crow. Hij zal dan in de huid te stappen van Eric Draven, een jonge rockgitarist die samen met zijn vriendin Shelly wordt vermoord. Exact een jaar later herrijst hij met de hulp van een kraai uit zijn graf en start zijn wraaktocht.

In 1994 verscheen uiteraard al Alex Proyas' The Crow, waarin Brandon Lee, zoon van Bruce Lee, de titelrol invulde. Hij kwam tijdens de opnames per ongeluk te overlijden nadat een gebruikt pistool een echte kogel bevatte.



NieuwsFilm

meest populair