Adam Mckay heeft idee voor 'Anchorman 3'

Adam Mckay heeft idee voor 'Anchorman 3'

De regisseur en schrijver van de eerste twee films wil Ron Burgundy en co. naar een spannende plek sturen.

Het is alweer veertien jaar geleden dat Anchorman: The Legend of Ron Burgundy uitkwam, in 2004. Het duurde negen jaar voordat er een vervolg kwam, Anchorman 2: The Legend Continues. De film deed het financieel niet slecht, maar werd zeer matig ontvangen.

De kans op een derde Anchorman leek uitgesloten, maar regisseur en schrijver Adam McKay sprak kort met Cinemablend over zijn idee voor toch een derde film:

''Ik kan je niet meer dan ongeveer een halve zin geven. Ik weet niet of je je de eerste of zelfs de tweede oorlog tussen Amerika en Irak herinnert. Misschien gebeurde het vooral tijdens de tweede Irakoorlog. Er gingen toen journalisten mee met de troepen en dat gaf ons een heel idee voor een verhaal... ik wil niet teveel zeggen, maar ik zal je dit vertellen: journalisten die meereizen met soldaten samen, Ron Burgundy, Veronica Corningstone, het nieuws team. Dat gaf ons een heel groot idee.''

Het is niet de eerste keer dat hij dit idee noemt. Het feit dat hij er nog steeds mee bezig is vergroot de kans dat de film er toch nog ooit gaat komen. Maar mogelijk moeten we daar weer negen jaar op wachten.



NieuwsFilm

meest populair