Nieuw script voor 'Highlander'-reboot afgerond

Chad Stahelski (John Wick 1 & 2) zal de film nog steeds regisseren.

Lionsgate's reboot van Highlander lijkt nog steeds te gaan gebeuren. Dit is mede dankzij een volledig nieuw script voor de film, dat uit de pen komt van Ryan Condal, een van de bedenkers van de serie Colony. Alle betrokkenen zijn naar verluidt erg blij met het resultaat en het verhaal zou genoeg mogelijkheden bieden voor sequels, als de eerste film natuurlijk een hit blijkt te zijn.

Er wordt al ruim een decennium gesproken over een reboot van de franchise, maar de pre-productie van de film zou later dit jaar echt moeten beginnen. Chad Stahelski zal de film maken zodra hij klaar is met het regisseren van John Wick 3, waarvan de opnames momenteel plaatsvinden.

In de actievolle fantasy-film uit de jaren '80 speelden Christopher Lambert, Sean Connery en Clancy Brown onsterfelijke wezens die hun krachten vergroten door elkaar door de eeuwen heen af te maken. De franchise was goed voor vier verdere sequels en wel drie tv-series.

Neal H. Moritz en Peter Davis zullen de Highlander-reboot produceren. Condal ontwikkelt momenteel ook een serie over Conan the Barbarian voor Amazon Studios.



NieuwsFilm

meest populair