Sharon Tate's zus boos op Leonardo DiCaprio & Brad Pitt

Sharon Tate's zus boos op Leonardo DiCaprio & Brad Pitt

Debra vindt het smakeloos dat de moorden uit 1969 verfilmt worden.

Vorige week vernamen fans van Quentin Tarantino het nieuws dat hij zowel Leonardo DiCaprio als Brad Pitt voor zijn volgende film heeft weten te strikken: Once Upon a Time in Hollywood. Deze volgt een worstelende tv-acteur (DiCaprio) en zijn maat (Pitt), een stuntman, die in de filmwereld succes proberen te boeken. Het verhaal speelt zich af in 1969, ten tijde van de Manson-moorden. Één van de slachtoffers was actrice Sharon Tate. Haar zus Debra heeft nu van zich laten horen en is verre van blij met de vooruitgang die geboekt wordt.

Na het aannemen van de bovengenoemde acteurs onthulde Debra aan roddelwebsite TMZ: "Voor bekendheden is het een loonstrookje en het kan die mensen gewoon niets schelen. Ze doen de families van de overleden slachtoffers verschrikkelijk pijn. Het maakt ze geen reet uit."

Bekijk de afbeeldingVolgens Debra handelen DiCaprio en Pitt onvoorzichtig en doen ze op deze manier geen beroep op hun sociale verantwoordelijkheden. Wat betreft regisseur Quentin Tarantino vertelde ze zeker te weten dat hij de Manson-moorden zal verheerlijken.

Debra ligt ook in de clinch met andere projecten, waaronder The Haunting of Sharon Tate, waarin Hilary Duff de titelrol vervult. "Het doet er niet toe wie erin speelt," zei Debra een tijdje geleden, "het is gewoon smakeloos. Het is belachelijk dat iedereen snel iets wil uitbrengen voor het 50ste jubileum van deze afschuwelijke gebeurtenis."

Bekijk de afbeeldingMedio 2017 ontdekten we dat Tarantino actrices Jennifer Lawrence en Margot Robbie op het oog had voor een belangrijke rol in zijn film - vermoedelijk die van Sharon Tate, de ex-vrouw van regisseur Roman Polanski. Ook hier had Debra toentertijd wat over te zeggen. Namelijk dat Lawrence niet knap genoeg is om Tate te belichamen.

"Als ik mag kiezen zou ik voor Margot gaan, simpelweg vanwege haar fysieke schoonheid. En de manier waarop ze zich gedraagt is erg vergelijkbaar met Sharon. Over Jennifer Lawrence ben ik niet zo te spreken. Niet dat ik wat tegen haar heb, maar ze is gewoon niet mooi genoeg om Sharon te spelen. Dat is afschuwelijk om te zeggen, maar ik heb mijn eisen. Fysieke schoonheid zou eigenlijk niet zo belangrijk moeten zijn, maar Sharon's jaren in het publieke oog waren allemaal gebaseerd op haar ongelofelijke, beeldschone, natuurlijke en perfecte uiterlijk."



NieuwsFilm

meest populair