Nieuwe viral video 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

Wat doet de Dinosaur Protection Group?

Met nog een paar maanden te gaan tot de release van Jurassic World: Fallen Kingdom, probeert Universal Pictures ons de film van J.A. Bayona zo goed en zo kwaad als mogelijk te verkopen. Vandaag middels een viral video, die ons laat zien welk werk Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) heeft verricht de afgelopen tijd.

De video geeft heel weinig vrij, maar laat zien dat Claire kinderen uitlegt dat de dinosaurussen op Isla Nublar met uitsterven bedreigd worden. Dat is overigens ook het verhaal van deze film; de Dinosaur Protection Group van Claire gaat op missie naar Isla Nublar, waar een slapende vulkaan ontwaakt is en het voortbestaan van de dino's wederom bedreigt.

Samen met onder meer systeemanalist Franklin Webb (Justice Smith) en paleo-dierenarts Zia Rodriguez (Daniella Pineda) en ex-collega Owen Grady (Chris Pratt) reist ze naar het eiland in een poging zoveel mogelijk van de gekloonde beesten te redden van de ondergang. Maar er speelt meer: het voortbestaan van de precaire balans van het leven op aarde is ook in het geding gekomen...


Vanaf 7 juni draait Jurassic World: Fallen Kingdom in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair