Scarlett Johansson heeft allerbeste lippen

Scarlett Johansson heeft allerbeste lippen

En Emma Watson niet.

Een artikel van het altijd betrouwbare Daily Mail - zeker in dit geval - meldt dat actrice Scarlett Johansson de perfecte lippen heeft om mee te zoenen. Haar collega Emma Watson komt er minder goed vanaf.

Bekijk de afbeelding
Waarom heeft Johansson dan zulke perfecte lippen? Volgens een onderzoek zijn lippen die zowel boven als onder even dik zijn aantrekkelijk. Samen met het model Rosie Huntington-Whiteley heeft Johansson een perfect stel lippen.

Bekijk de afbeelding
Bij de 27-jarige Watson is dit dus minder het geval. Haar bovenlip is namelijk kleiner dan haar onderlip.

Bekijk de afbeelding
Het onderzoek van de Duitser Dr Paul Heidekrueger werd verricht door 560 plastisch chirurgen en nog eens zo'n aantal burgers, uit 35 landen. Ze moesten naar foto's kijken en de meest aantrekkelijke mond uitkiezen. Ook een volle onderlip zou leiden tot een aantrekkelijker mondbeeld. Heidekrueger keek in het verleden als een naar de perfecte billen en beste plaats van de oren.

Een plastisch chirurg gaf ook commentaar en gaf aan dat slechte plastische chirurgie een verkeerd beeld geeft op wat mooi is: "Je hoeft alleen maar over de straat te lopen en je ziet afschuwelijke pruilende lippen en vreselijke, opgeblazen gezichten."



NieuwsFilm

meest populair