Opnames 'Wonder Woman 2' beginnen mogelijk veel sneller dan gedacht

Opnames 'Wonder Woman 2' beginnen mogelijk veel sneller dan gedacht

Volgens een nieuw gerucht.

Het vervolg op DC's grootste filmsucces tot nu toe, Wonder Woman, staat momenteel gepland in de agenda voor een releasedatum van 1 november 2019. Logischerwijs moeten de opnames dan dit jaar nog beginnen om de film netjes en op tijd af te kunnen ronden. Volgens een nieuw gerucht van Omega Underground beginnen de opnames van Wonder Woman 2 binnenkort al.

Wonder Woman werd vorig jaar warm onthaald door de critici en fans. Na een aantal zwaar tegenvallende prestaties, wist DC eindelijk succes te boeken met de film over deze krachtige godin van regisseuse Patty Jenkins. Het is dan ook niet vreemd dat filmstudio Warner Bros. snel begonnen is aan het maken van een sequel. Natuurlijk keert hoofdrolspeelster Gal Gadot terug voor deze sequel, evenals Jenkins.

Eerder zei producent Charles Roven al in een interview met Comicbook.com dat de opnames van Wonder Woman 2 hoogstwaarschijnlijk deze zomer van start gaan. "Het script is momenteel volop in ontwikkeling. We zijn erg tevreden met dit vervolgverhaal. Nu zijn we langzaam de motoren aan het aanslingeren voor de productie. We willen zo rond de zomer gaan beginnen met draaien", zei Roven toen over de productiestatus van de film.

Er is nu waarschijnlijk ook een exacte datum bekend waarop het filmen van de nu al langverwachte sequel begint. De site Omega Underground beweert nu namelijk op basis van enkele geruchten dat de camera's voor Wonder Woman 2 vanaf 28 mei beginnen te rollen. De opnames starten dan op diverse plekken binnen het Verenigd Koninkrijk. Mocht dit bericht daadwerkelijk kloppen, dan zullen we vanaf eind mei mogelijk de eerste beelden vanaf de set zien opduiken.



NieuwsFilm

meest populair