Nieuwe gezicht voor 'Terminator'-reboot gevonden

Nieuwe gezicht voor 'Terminator'-reboot gevonden

Die android uit Blade Runner 2049.

Variety meldt dat actrice Mackenzie Davis (Halt and Catch Fire, The Martian) een rol zal krijgen in de nieuwe Terminator-film van regisseur Tim Miller. Volgens de website wordt ze "een van de belangrijke gezichten" van de geplande nieuwe trilogie.

De keuze van Davis is ergens vrij logisch. Regisseur Miller wilde haar eerder aantrekken voor de rol van Domino in Deadpool 2, uiteraard voor hij vertrok bij die film. Davis zagen we het meest recent als een android (zie onder) in Blade Runner 2049 en is komende periode te zien in de komedie Tully met Charlize Theron en de horrorfilm The Turning.

Bekijk de afbeelding
Met filmmaker James Cameron in een toezichthoudende rol en met opnieuw Arnold Schwarzenegger als een T-800 was ook al bekend Linda Hamilton terugkeert als een "doorgewinterde" Sarah Connor.

De nieuwe Terminator midquel / interquel sluit aan op T2: Judgment Day uit 1991 en verwijst de latere films naar een alternatieve tijdslijn. De opnames starten deze zomer en in juli 2019 moet de film in de bioscoop verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair