Warner Bros. maakt 'The Sopranos' film met originele personages

Warner Bros. maakt 'The Sopranos' film met originele personages

We gaan terug in de tijd.

In 2007 zette HBO een punt achter misschien wel de beste televisieserie ooit gemaakt: The Sopranos - uiteraard vooral bekend om maffiabaas Tony Soprano, gespeeld door wijlen James Gandolfini. Nu blijkt dat David Chase, de bedenker van The Sopranos, werkt aan een prequelfilm die zich moet afspelen in de jaren zestig.

De titel lijkt ook al bekend. Dit moet volgens Deadline The Many Saints of Newark worden, en Warner Bros' New Line Cinema is de studio achter de prequel. "David kan geweldig verhalen vertellen en samen met onze collega's van HBO zijn we opgetogen dat we hebben besloten om terug te keren en het Soprano-universum te vergroten met een speelfilm," aldus Toby Emmerich, baas bij de Warner Bros. Pictures Group.

De film speelt zich volgens Deadline af tijdens de rellen in Newark in de jaren zestig. Er zullen naar verwachting personages uit de serie te zien zijn in de film. De vraag is welke. The Sopranos debuteerde in 1999 op HBO en groeide uit tot de standaard voor kwaliteitsseries. Er werden 21 Emmy's gewonnen. In 2013 overleed hoofdrolspeler Gandolfini aan een hartaanval.

Het script is geschreven door Chase en Lawrence Konner, terwijl Chase ook de producent is. Er wordt nu gezocht naar een regisseur.



NieuwsFilm

meest populair