Video

Eerste trailer komedie 'The House of Tomorrow'

Punk versus futurisme met Asa Butterfield, Ellen Burstyn, Nick Offerman en Maude Apatow.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 09:11 in Video
Bekijk nu de eerste trailer voor The House of Tomorrow, een nieuwe komedie met Asa Butterfield, Ellen Burstyn, Alex Wolff, Nick Offerman, Maude Apatow (de oudste dochter van Judd Apatow). De film vertelt het levensverhaal van de Amerikaanse futuristische architect, schrijver en uitvinder Buckminster Fuller via het verhaal van Sebastian, een tiener die opgroeit met Fullers leer.De zestien jaar oude Sebastian Prendergast heeft het grootste deel van zijn leven met zijn oma doorgebracht in hun geodetische huis, een toeristenattractie. Waar zij hem heeft opgevoed met de futuristische leer van haar voormalige mentor Buckminster Fuller, in de hoop dat Sebastian ooit het stokje van Fuller over neemt en de wereld zal verbeteren.

Maar nadat zij een beroerte krijgt begint hij om te gaan met Jared, een zestienjarige kettingroker met een hart transplant, die door punk is geobsedeerd en met zijn alleenstaande diepegelovige vader Alan en tienerzus Meredith woont. Sebastian en Jared vormen een band samen. Met zijn oma's dromen, zijn eerste echte vriendschip en een talentenjacht in een kerk op het spel moet Sebastian beslissen of hij de nieuwe Buckminster Fuller, de nieuwe Sid Vicious of iets heel anders wil worden.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair