Algemeen

'Ready Player One' laaiend enthousiast ontvangen

Laten we hopen dat de nieuwe Spielberg geen flop wordt.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 13:13 in Algemeen
Ondanks dat Ready Player One, de aankomende avonturenfilm van regisseur Steven Spielberg het niet zo heel goed lijkt te doen aan de box office, is de ontvangst wel goed. De boekverfilming, gebaseerd op het gelijknamige werk van Ernest Cline, werd aan critici vertoond, die nu laten weten dat het een sterke film is.Ready Player One is, blijkens de eerste reacties, een klassieke Spielberg-film, met de charme die we gewend zijn van de regisseur. De film draait om Wade Watts (Tye Sheridan), die zijn dagen doorbrengt in de virtuele realiteit OASIS. Nadat de oprichter daarvan, James Donovan Halliday (Mark Rylance) overlijdt, is Wade een van de velen die op zoek gaat naar een verborgen Easter Egg, waardoor de vinder het gigantische fortuin van Watts erft. De schurkachtige Nolan Sorrento (Ben Mendelsohn) zit er ook achteraan, net als vele andere mensen. Het is een zware strijd die niet bepaald eenvoudig gewonnen zal worden. Vanaf 29 maart in de bioscoop.11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

Hoe laaiender het enthousiasme hoe groter de flop

Wilskracht

Avatar

Misschien is een beetje extra duiding bij de tweets wel handig. Een paar van die mensen ken ik wel, maar de meeste niet. Dat kunnen net zo goed dezelfde fanboys zijn die batman v. superman hadden gehyped.

Master Of Films

Avatar

Wilskracht "Misschien is een beetje extra duiding bij de tweets wel handig."
Waarom. Je kan toch zelf op de twitter naam klikken om het te gaan uit te zoeken. Zo blijkt Aaron Morgan een director/writer is. Britt Hayes is een associate editor bij screencrushnews. Emily Yoshida is een filmcrytic bij vulture & nymag. Het aan jezelf te bepalen of ze dan fanboys/girls zijn.

tariegb

Avatar

zeggen de twee experts

Goku32

Avatar

Ik ben benieuwd naar deze film

GreenHornet

Avatar

je kan wel goede kritieken krijgen op een film, als er geen kip komt opdagen, heb je er niet veel aan.

eppy

Avatar

Nou zal ik het voor de tweede keer zeggen hier op filmtotaal, de film kan het niet goed doen bij de "box office". Want de film is nog helemaal niet uit, pas eind deze maand verschijnt deze in de bios wereldwijd. Het betreft hier een release op het SXSW festival in Austin Texas, deze werd overigens door het gros van het publiek overweldigend goed ontvangen. Beter dan men in eerste instantie verwacht had.
De (ahum, kuch!) journalist die dit stukje geschreven heeft moet zich de ogen uit de kop gaan schamen. De persoon heeft duidelijk zijn huiswerk niet gemaakt, en ontbreekt in elke vorm van objectiviteit.

benjamin

Avatar

eppy "Nou zal ik het voor de tweede keer zeggen hier op filmtotaal, de film kan het niet goed doen bij de "box office". Want de film is nog helemaal niet uit, pas eind deze maand verschijnt deze in de bios wereldwijd."
Het artikel over de box office van deze film was dan ook niet gebaseerd op een waarneming maar op een voorspelling.

eppy "De (ahum, kuch!) journalist die dit stukje geschreven heeft moet zich de ogen uit de kop gaan schamen. De persoon heeft duidelijk zijn huiswerk niet gemaakt, en ontbreekt in elke vorm van objectiviteit."
In welk opzicht was het niet objectief?

rainking

Avatar

Ik gaat gewoon kijken of het wat is. De beelden vind ik er wel gaaf uitzien, maar het kan nog alle kanten op.

Hyenas

Avatar

64% na 11 reviews op rotten tomatoes is niet echt laaiend enthousiast...?

McGraig

Avatar

Ach..... We zijn tegenwoordig gewend dat door een hype een film een groot succes wordt. Er bestaat ook nog zoiets als mond tot mond reclame. Als de film uiteindelijk zo goed blijkt te zijn als beweerd wordt komt het wel goed. Wie weet is de opening financieel niet sterk doordat de trailer niet aanslaat maar wie weet zet Spielberg weer een ijzersterk opgebouwde blockbuster neer vol verrassingen. Als het inderdaad tegenvalt een flop maar het kan net zo makkelijk een briljant actiespektakel en klassieker in de dop zijn. Vergeet de speculaties en ga gewoon kijken als de recensies goed zijn. Iets als Blade Runner viel financieel tegen door het arthouse tempo en sfeertje maar Spielberg heeft een gelikte blockbuster vast nog in de vingers

nieuwslaatste nieuws

meest populair