Celebrity

Selma Blair ontkracht uitspraak over gepensioneerde Cameron Diaz

De actrice beweert dat ze een grap maakte.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 06:00 in Celebrity
Verscheidene artikels die op het internet stonden hebben liefhebbers van actrice Cameron Diaz droevig doen maken. Volgens de berichten zou de 45-jarige Mask-ster met pensioen zijn gegaan en niets meer te maken willen hebben met acteren. Er zou gesuggereerd zijn dat dit zo gekomen is door flops als Sex Tape en Annie. Het nieuws werd tevens bekendgemaakt door The Sweetest Thing-collega Selma Blair.

De Amerikaanse actrice (eveneens 45 jaar) vertelde aan Metro dat zij en Diaz een tijdje terug samen waren gekomen om te lunchen en nadien discussies voerden over een eventueel vervolg op de film van regisseur Roger Kumble. "Ik zou graag een nieuw deel hebben gemaakt, maar Cameron is gestopt met acteren. Ze had zoiets van: 'Ik ben er klaar mee.' Ik bedoel, ze hoeft geen films meer te maken. Ze heeft best een geweldig leven. Ik zou niet weten wat ervoor nodig is om haar terug te krijgen. Ze is tevreden."

Kennelijk is Blair's vertelsel uit zijn verband gerukt, want de actrice ontkrachtte het nieuwtje niet lang daarna via Twitter. Wat ze tegen Metro zei vond wel plaats, alleen bedoelde ze het niet zo. Blair: "Breaking news! Jongens, alsjeblieft, ik maakte een grapje in een interview. Cameron Diaz is nergens mee gestopt. En nog meer breaking news: ik stop met het zijn van Cameron Diaz' woordvoerster."

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Ik zou Cameron Diaz niet eens missen op het grote scherm. Ze heeft toch niks bijgedragen op filmgebied afgelopen jaren.

Frietgezicht

Avatar

Eens MOF. Plus dat Diaz lelijk oud wordt. Met elke film ziet ze er slechter uit.
Wat de joker voor batman is, is de tijd voor haar.

Sunspot

Avatar

Ja, vond haar alleen jaren negentig wel goed eruit zien, Mask, geilde als kind toen wel op haar :).

Maar je zag het toen paar jaar later al hoe vet snel ze achteruit ging in haar gezicht, al met Charlie's Angels.

Wat ook niet helpt is dat ze zo een mannenlichaam heeft. Maar sowieso heeft ze gwoon pech, typisch een gezicht dat alleen mooi is in de tienerjaren, twintig.

Ze staat volgens mij ook niet echt bekend als een top actrice, met diepe rollen.

Nee, denk dat het over is met haar, als dat al niet het geval was :

nieuwslaatste nieuws

meest populair