Selma Blair ontkracht uitspraak over gepensioneerde Cameron Diaz

De actrice beweert dat ze een grap maakte.

Verscheidene artikels die op het internet stonden hebben liefhebbers van actrice Cameron Diaz droevig doen maken. Volgens de berichten zou de 45-jarige Mask-ster met pensioen zijn gegaan en niets meer te maken willen hebben met acteren. Er zou gesuggereerd zijn dat dit zo gekomen is door flops als Sex Tape en Annie. Het nieuws werd tevens bekendgemaakt door The Sweetest Thing-collega Selma Blair.

De Amerikaanse actrice (eveneens 45 jaar) vertelde aan Metro dat zij en Diaz een tijdje terug samen waren gekomen om te lunchen en nadien discussies voerden over een eventueel vervolg op de film van regisseur Roger Kumble. "Ik zou graag een nieuw deel hebben gemaakt, maar Cameron is gestopt met acteren. Ze had zoiets van: 'Ik ben er klaar mee.' Ik bedoel, ze hoeft geen films meer te maken. Ze heeft best een geweldig leven. Ik zou niet weten wat ervoor nodig is om haar terug te krijgen. Ze is tevreden."

Kennelijk is Blair's vertelsel uit zijn verband gerukt, want de actrice ontkrachtte het nieuwtje niet lang daarna via Twitter. Wat ze tegen Metro zei vond wel plaats, alleen bedoelde ze het niet zo. Blair: "Breaking news! Jongens, alsjeblieft, ik maakte een grapje in een interview. Cameron Diaz is nergens mee gestopt. En nog meer breaking news: ik stop met het zijn van Cameron Diaz' woordvoerster."



NieuwsFilm

meest populair