Scott Eastwood als Wolverine en Kristen Wiig als Cheetah!

Zo zag je ze nog niet eerder.

Bram de Groot 14 maart 2018 13:47 in Algemeen
Een paar dagen geleden zagen we al ontwerpen van Channing Tatum als He-Man en John Boyega als Blade en nu hebben we Scott Eastwood als Wolverine en Kristen Wiig als Cheetah! Deze creatieve ontwerpen komen van BossLogic die soms de nodige aandacht aan zijn ontwerpen besteed en andere keren juist een snel design maakt. Hieronder de uitwerkingen.

Als eerste Eastwood, de zoon van Clint Eastwood. De acteur wordt vaker met de rol in verband gebracht en onlangs onderstreepte hij dat hij graag de rol zou willen spelen. BossLogic kreeg dit ook mee en maakte onderstaande afbeelding. Zeker fraai gedaan. De vraag is uiteraard of Eastwood in aanmerking voor de rol komt. Mocht Disney de rechten van het personage in handen krijgen, dan zal Eastwoods naam ongetwijfeld ter sprake komen. En anders een goede tip voor 20th Century Fox?


En dan een reeds bevestigde rol: Wiig gaat Cheetah spelen in Wonder Woman 2, opnieuw geregisseerd door Patty Jenkins en met een verschijningsdatum eind 2019. Deze uitwerking is wat sneller gedaan en minder indrukwekkend dan bovenstaande. Desondanks vermakelijk. Wat zeg jij?NieuwsFilm