Kristen Wiig wordt Cheetah in 'Wonder Woman 2'

De komische actrice gaat de schurk spelen.

Eergisteren werd aangekondigd dat Cheetah de grote schurk in Wonder Woman 2 gaat worden. Waarbij ook bekend werd dat die rol bijna naar Emma Stone ging. Vandaag lijkt bekend tegen wie Gal Gadot als Diana/Wonder Woman het tegenop zal moeten nemen: Kristen Wiig.

Komiek Kristen Wiig werd in eerste instantie in Amerika bekend als een van de toen beste vaste leden van de cast van televisieprogramma Saturday Night Live, waarna ze internationaal doorbrak dankzij haar hoofdrol in het mede door haar geschreven Bridesmaids. Waarna vele rollen in zowel komische als serieuze films volgden.

Cheetah heeft in de strips van Wonder Woman maar liefst vier incarnaties gehad: Priscilla Rich, Deborah Domaine, Barbara Ann Minerva en (heel kort) Sebastian Ballesteros. Zoals de naam Cheetah al doet vermoeden is zij een schurk met katachtige kwaliteiten. De berichtgeving tot nu toe doet vermoeden dat het om Barbara Ann Minerva zal gaan in Wonder Woman 2, een Brits antropologe die superkrachten krijgt in een verloren gewaande oude stad, en die dan besluit dat met grote krachten niet grote verantwoordelijkheden komen.

NieuwsFilm

meest populair