Video

Probeer de orkaan te overleven in heftige trailer 'Adrift'

Van de maker van 'Everest' en '2 Guns'.

door Kaj van Zoelen om 13:52 in Video
Bekijk hieronder de nieuwe trailer voor Adrift, met Shailene Woodley en Sam Claflin als Tami Oldham en Richard Sharp, twee verliefde mensen die op een zeilboot in een orkaan terecht raken en moeten zien te overleven.

Adrift is de nieuwste film van Baltasar Kormákur, de Ijslandse regisseur die we kennen van Everest, 2 Guns en The Deep - hij heeft dus wel ervaring met extreme weersomstandigheden.

Adrift is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van twee vrije geesten wiens toevallige ontmoeting hen op het pad der liefde brengt, en daarna op het avontuur van hun leven. Wanneer de twee ervaren zeemensen hun reis over de oceaan beginnen, konden Tami Oldham en Richard Sharp niet anticiperen dat ze recht in één van de meest catastrofale orkanen aller tijden zouden varen.

In de nasleep van de storm, wordt Tami wakker en vindt Richard zwaargewond en hun boot helemaal kapot. Zonder enige hoop om gered te worden, moet Tami de kracht en het doorzettingsvermogen zien te vinden om zichzelf en de enige man waar ze ooit van heeft gehouden te redden.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Lijkt me wel wat Smiley face

NieuwsFilm

meest populair