Einde nabij in nieuwe teaser 'Avengers: Infinity War'!

Einde nabij in nieuwe teaser 'Avengers: Infinity War'!

Morgen de complete trailer.

"Avengers, het einde is nabij" zegt Thanos in onderstaande teaser voor de volledige trailer voor Avengers: Infinity War. We kunnen ons waarschijnlijk voorbereiden voor flink wat beelden van de clash tussen de veelal Aardse Avengers en de Guardians of the Galaxy en de grote slechterik van Josh Brolin.

Onderstaande tv-trailer verscheen tijdens het 2018 NCAA Basketball Tournament en kondigt de tweede trailer voor de Marvel Studios-film aan die eerder vandaag door regisseurs Anthony en Joe Russo en de studio werd aangekondigd. In de teaser zitten een aantal nieuwe beelden en deze maken ons uiteraard lekker voor wat komen gaat.


Overigens hoef je niet heel lang te wachten op de complete film. Deze debuteert over ruim een maand in de wereldwijde bioscoopzalen en gedurende komende weken krijgen we waarschijnlijk een enorme lading promotiemateriaal om onze oren, zeker omdat Walt Disney / Marvel Studios zich officieel gezien redelijk op de vlakte heeft gehouden. Vanaf 25 april in de Nederlandse filmtheaters, ook in IMAX!



NieuwsFilm

meest populair