Er komt een nieuwe DCEU-film: 'New Gods'

Er komt een nieuwe DCEU-film: 'New Gods'

Geregisseerd door 'A Wrinkle in Time' regisseur Ava Duvernay.

Ava Duvernay gaat toch een superheldenfilm maken. De regisseur gaat New Gods maken, een film die onderdeel zal uit maken van het DC filmuniversum.

Ava Duvernay, bekend van Selma en de binnenkort uitkomende fantasyfilm A Wrinke in Time, had eerder ooit de mogelijkheid om Marvels te maken, maar zei uiteindelijk nee tegen Marvel.

Nu wordt zij de tweede vrouw die een DC-superheldenfilm zal regisseren, nadat [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/60084]Patty Jenkins
het succesvolle Wonder Woman maakte. Na het succes daarvan en het floppen van Justice League besloot men bij Warner het roer om te gooien om meer aandacht aan de kwaliteit van DC-films te besteden.

De New Gods komen van de tweelingplaneten New Genesis en Apokolips. New Genesis is een idyllische planeet, geregeerd door de Highfather, terwijl Apokolips een dystopische nachtmerrie is, gevuld met machines en vuurplaatsen, onder het bewind van de tiran Darkseid. De bewoners van New Genesis en Apokolips noemen zichzelf goden, die buiten normale tijd en ruimte leven in een plek die de Fourth World wordt genoemd. Ze zijn bedacht door Jack Kirby.

NieuwsFilm

meest populair