Lucas Hedges speelt Shia LaBeouf in biopic over Shia LaBeouf

Lucas Hedges speelt Shia LaBeouf in biopic over Shia LaBeouf

Maar ze hebben wel meteen een toptalent.

Als het iets wordt als I, Tonya dan kan een biopic over Shia LaBeouf nog best eens leuk kunnen uitpakken. Toch blijft het een vreemde situatie: er wordt nu al gewerkt aan een film over de 31 jarige Transformers-acteur. En de hoofdrolspeler is gevonden. Dit wordt volgens The Hollywood Reporter de jonge acteur Lucas Hedges.

De film volgt volgens THR "kind-acteur Otis Lort en zijn wetsovertredende, alcoholmisbruikende vader James die een poging wagen om hun controversiële relatie te herstellen, over een periode van 10 jaar." Esquire weet aan te vullen dat de film zich zal richten op LaBeouf die als jochie in de serie (en later ook film) Even Stevens van Disney Channel speelde. Hij vertolkte het personage Louis Anthony Stevens en hij kreeg hiervoor in 2003 een Daytime Emmy.

De titel van biopic is Honey Boy en deze verwijst naar de bijnaam van de vader van LaBeouf. Het lijkt erop dat de wat vervreemde acteur zijn vader gaat spelen. Hedges, bekend uit Lady Bird, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri en Manchester By The Sea, gaat de jonge LaBeouf spelen.

De regie komt in handen van Alma Har'el, een verschijningsdatum is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair