Algemeen

Lucas Hedges speelt Shia LaBeouf in biopic over Shia LaBeouf

Maar ze hebben wel meteen een toptalent.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
Als het iets wordt als I, Tonya dan kan een biopic over Shia LaBeouf nog best eens leuk kunnen uitpakken. Toch blijft het een vreemde situatie: er wordt nu al gewerkt aan een film over de 31 jarige Transformers-acteur. En de hoofdrolspeler is gevonden. Dit wordt volgens The Hollywood Reporter de jonge acteur Lucas Hedges.

De film volgt volgens THR "kind-acteur Otis Lort en zijn wetsovertredende, alcoholmisbruikende vader James die een poging wagen om hun controversiële relatie te herstellen, over een periode van 10 jaar." Esquire weet aan te vullen dat de film zich zal richten op LaBeouf die als jochie in de serie (en later ook film) Even Stevens van Disney Channel speelde. Hij vertolkte het personage Louis Anthony Stevens en hij kreeg hiervoor in 2003 een Daytime Emmy.

De titel van biopic is Honey Boy en deze verwijst naar de bijnaam van de vader van LaBeouf. Het lijkt erop dat de wat vervreemde acteur zijn vader gaat spelen. Hedges, bekend uit Lady Bird, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri en Manchester By The Sea, gaat de jonge LaBeouf spelen.

De regie komt in handen van Alma Har'el, een verschijningsdatum is nog niet bekend.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThomasOMalley

Avatar

Ik zou zo snel geen biopic kunnen verzinnen die overbodiger is dan deze.

Master Of Films

Avatar

Wow, nooit gedacht dat een groot kunstenaar als Shia LaBeouf zijn eigen bio epic zo vroeg krijgt. Maaja ijzer smeden zolang het heet is.

Ed Crane

Avatar

Daar is een topfilm van te maken.

Ed Crane

Avatar

Benieuwd wie Michael Bay zal spelen.

Akke Moeka Hara

Avatar

Een glitch in het iluminati progamma?
Dit nieuws naar buiten brengen terwijl Shia nog leeft, oh man we hebben een reptiel die aan onze kant staat.

Banned

Avatar

Kon Shia Labouef dan niet zichzelf spelen ? Anyway vreemd filmproject dit.

Thiver

Avatar

Ed Crane "Benieuwd wie Michael Bay zal spelen."

Shia zelf natuurlijk!

Ed Crane

Avatar

^Briljante casting, Thive

Mav Damian

Avatar

Nog een leuk weetje erbij de regisseur die deze biopic gaat maken heeft al eens met Labeouf samen gewerkt in de korte film Fjögur Píanó.

nieuwslaatste nieuws