Nieuwe castleden gevonden voor Al Capone biopic

Nieuwe castleden gevonden voor Al Capone biopic

Volgende maand begint men met filmen.

Een tijdje terug werd bekend gemaakt dat Tom Hardy Al Capone zou gaan spelen in de biopic Fonzo, maar sindsdien is het redelijk stil geweest rondom het project. Nu lijkt er toch weer wat vaart achter de film te komen; zo zijn er vier nieuwe acteurs toegevoegd aan de cast: Matt Dillon (Crash), Linda Cardellini (Bloodline), Kyle MacLachlan (Twin Peaks) en Kathrine Narducci (The Sopranos). Ook is bekend gemaakt wie ze zullen spelen.

Zo zal Cardellini de vrouw van Capone spelen, Mae. Dillon wordt Capone's beste vriend, Johnny. MacLachlan zal te zien zijn als Capone's dokter Karlock en Narducci is Rose, de zus van de gangster. Iedereen heeft natuurlijk wel eens van Capone gehoord, de meedogenloze crimineel die in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw de grote baas was van de onderwereld in Chicago. De kans is dan ook groot dat je hem al in andere films en series hebt gezien.

Toch gaat regisseur Josh Trank een kant van Capone belichten, die we nog niet vaak van hem hebben gezien: hij zal zich namelijk focussen op de periode na Capone's jarenlange gevangenisstraf, wanneer hij begint te lijden aan dementie en gek wordt.



NieuwsFilm

meest populair