Algemeen

Werk aan nieuwe 'Star Wars'-trilogie reeds gestart

Maar wanneer verschijnt het eerste deel?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
Alweer een tijdje geleden werd er een nieuwe Star Wars-trilogie aangekondigd. The Last Jedi-regisseur Rian Johnson zal de drie films gaan schrijven en de eerste film regisseren. verschijningsdata zijn nog niet geprikt, maar het werk aan de trilogie is al wel gestart.

Tegenover Empire liet Ram Bergman, productie-partner van Johnson, weten dat ze al begonnen zijn aan "Untitled Star Wars Trilogy: Episode I": "We zijn gestart. Rustig, nog rustig aan, maar we zijn gestart. Hopelijk wordt het binnenkort een stuk drukker voor ons."

Dit lijkt een indicatie dat de nieuwe trilogie nog redelijk snel zal volgen nadat Star Wars IX in de bioscoop is verschenen, eind 2019. Naar verwachting verschijnt daarna nog een los Star Wars-verhaal zoals Rogue One (2016) en het aanstaande Solo. Dus op zijn vroegst kunnen we de aftrap van de nieuwe trilogie - naar verluidt zonder de Skywalker-verhaallijn - in 2021 in de bioscoop verwachten. Mogelijk worden deze afgewisseld met Star Wars-films uit de koker van Game of Thrones-showrunners David Benioff en D.B. Weiss.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Monojaxx

Avatar

Laat maar komen! Zou leuk zijn als ze planeten, wezens en personen gebruiken waar met regelmaat naar verwezen is in de huidige films of die meer een cameo rol hadden. Zoals de Bounty Hunters uit Empire strikes back of planeet Felucia uit de game the Force Unleased.

Master Of Films

Avatar

Bergman & Johnson kunnen nu zonder last te hebben van de Skywalker saga (die gedefinieerd is door Lucas) hun eigen saga gaan invullen. Oftewel Disney's eigen (nieuwe) expanded universe van Star Wars.

Ed Crane

Avatar

Dat wordt puinruimen geblazen!

shellghost

Avatar

The Old Republic ajb!!!!!!!!!

nieuwslaatste nieuws

meest populair