Werk aan nieuwe 'Star Wars'-trilogie reeds gestart

Werk aan nieuwe 'Star Wars'-trilogie reeds gestart

Maar wanneer verschijnt het eerste deel?

Alweer een tijdje geleden werd er een nieuwe Star Wars-trilogie aangekondigd. The Last Jedi-regisseur Rian Johnson zal de drie films gaan schrijven en de eerste film regisseren. verschijningsdata zijn nog niet geprikt, maar het werk aan de trilogie is al wel gestart.

Tegenover Empire liet Ram Bergman, productie-partner van Johnson, weten dat ze al begonnen zijn aan "Untitled Star Wars Trilogy: Episode I": "We zijn gestart. Rustig, nog rustig aan, maar we zijn gestart. Hopelijk wordt het binnenkort een stuk drukker voor ons."

Dit lijkt een indicatie dat de nieuwe trilogie nog redelijk snel zal volgen nadat Star Wars IX in de bioscoop is verschenen, eind 2019. Naar verwachting verschijnt daarna nog een los Star Wars-verhaal zoals Rogue One (2016) en het aanstaande Solo. Dus op zijn vroegst kunnen we de aftrap van de nieuwe trilogie - naar verluidt zonder de Skywalker-verhaallijn - in 2021 in de bioscoop verwachten. Mogelijk worden deze afgewisseld met Star Wars-films uit de koker van Game of Thrones-showrunners David Benioff en D.B. Weiss.



NieuwsFilm

meest populair